Tânăr din Botoșani, student la o Universitate Militară din țară, premiat la un concurs internațional! (foto)

Botoșăneanul de 22 de ani este student în cadrul Facultății de Comandă și Stat Major a Universității Naționale de Apărare „Carol I”.

Tânăr din Botoșani, student la o Universitate Militară din țară, premiat la un concurs internațional! (foto)

În perioada 28 – 30 martie, la Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov s-a desfășurat cea de-a XXV-a ediție a Conferinței Internaționale Studențești AFASTUD 2024.

La manifestarea științifică au participat și șase studenți din cadrul Facultății de Comandă și Stat Major a Universității Naționale de Apărare „Carol I”.

Printre cei șase studenți care au participat la concurs se numără și un tânăr din Botoșani, care a reușit să fie premiat.

Este vorba despre student sergent major Alex-Giulian Coroi, care a obținut locul al II-lea la secțiunea „Military Sciences: Management and Leadership”. Contribuțiile studenților participanți s-au axat pe probleme actuale din domeniul logisticii militare.

Alex-Giulian Coroi are 22 de ani și este din orașul Săveni, județul Botoșani.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 07:56
181

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
436

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
1000

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...