Sute de litri de alcool in masina unui botosanean!

Sute de litri de alcool in masina unui botosanean!
Aproape 500 de litri de alcool de provenienta straina, fara documente legale, gasit de politistii botosaneni intr-un autovehicul oprit in trafic, pe raza localitatii Baisa! Intreaga cantitate a fost confiscata, iar soferul masinii s-a ales cu o sanctiune contraventionala.

Miercuri seara, in timp ce un echipaj al politiei rutiere efectua supravegherea traficului pe D.E. 58, pe raza localitatii Baisa, comuna Mihai Eminescu, a oprit pentru control un autoturism la volanul caruia a fost indentificat B. Romica, de 53 de ani, din municipiul Botosani.

"Cu ocazia verificarii documentelor si a autoturismului s-a constatat ca acesta transporta cantitatea de 480 litri alcool de provenienta Polonia, ambalat in pet-uri a cate un litru, pentru care nu detinea documente legale de provenienta si nu era autorizat sa desfasoare asemenea activitati", a precizat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

Fata de B. Romica s-a dispus sanctionarea contraventionala conform Legii nr. 12/1990 care reglementeaza activitatile comerciale ilicite si confiscarea intregii cantitati de alcool.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
589

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
80

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
108

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...