Surprinşi de poliţişti, după ce au sustras peste 600 metri de cablu telefonic!

În noaptea de 12 spre 13 ianuarie, în jurul orei 01.10, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Săveni a depistat pe DJ 282, la ieşirea din oraşul Săveni înspre localitatea Podriga, două autoturisme ai căror conducători auto, la vederea echipajului de poliţie, s-au pus în mişcare, unul către oraş, iar celălalt către localitatea Podriga.
  Poliţiştii au procedat la urmărirea vehiculului care s-a deplasat înspre Săveni, acesta fiind găsit abandonat. În interior se aflau peste 600 metri cablu reţea telefonică.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că autoturismul aparţine unui tânăr de 29 ani, din localitatea Vicoleni, comuna Ungureni; celălalt autovehicul, care s-a deplasat către localitatea Podriga, se afla în proprietatea unui tânăr de  25 ani, de asemenea din localitatea Vicoleni, comuna Ungureni.

Poliţiştii au stabilit că în noaptea de 12/13.01.2015, cei doi tineri ar fi tăiat şi sustras de pe relaţia Săveni – Podriga, peste 600 metri cablu aparţinând unei reţele de telefonie fixă.

Faţă de cei doi s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 ore în arestul I.P.J. Botoşani, urmând ca astăzi, 14.01.2015,  să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni, cu propunere de arestare preventivă.

În cauză continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu“ Botoșani organizează concurs de creație literară! (foto)

Friday, 27 September 2024

Lucrările pot fi trimise pe adresa de e-mail: lecturabjme@gmail.com sau pot fi depuse la Sala de Lectură a Bibiotecii, sediul central din Calea Națională, nr. 64. Termenul limită de predare es...

Elevii unei școli din Botoșani învață despre leadership și educație financiară la Târgul anotimpurilor! (foto)

Friday, 27 September 2024

"It takes a village to raise a child" spune un proverb și asta au reușit educatorii, învățătorii și profesorii Școlii Gimnaziale „Sfânta Maria” din Botoșani: ...

Eveniment de excepție marca BIZZ CLUB Botoșani (foto)

Friday, 27 September 2024

Pe 25 septembrie 2024, Hotelul Rapsodia din Botoșani a fost gazda workshop-ului „Vânzări cu IMPACT: Convinge Creierul Instinctual să spună DA”, susținut de Răzvan Curcubătă, ...