Sufletul omului în farfuria clientului!

Sufletul omului în farfuria clientului!
De-acum binecunoscutul loc pentru doritorii de bine şi culinărie pe pâine, Curtea Veche din Centrul Istoric al Botosanilor revine în atenţia noastră cu încă o serată în care se doreşte evocarea anilor ’80, cu muzică aleasă şi mâncare bună.

În rolurile muzicale îşi vor face simţită prezenţa acustică artiştii botoşăneni de excepţie Mirel Manea&Orchestra, iar de partea gastronomică invitat special va fi Chef Ciprian Tătaru, care, contactat de Ştiri Botoşani a ţinut să precizeze câteva detalii înainte de eveniment: “Am dat curs invitaţiei Elenei Dascălu, de a veni de la Cluj tocmai până la Botoşani să bucătăresc cu sufletul, pentru că ce face dumneaei aici la Botoşani este un fel de “sufletul omului în farfuria clientului". Întotdeauna voi da curs cu plăcere invitaţiilor oamenilor care gătesc fiecare preparat cu sufletul şi cred că va fi o seară de vara cu suflet deschis. Anunţ deja că îi pregătesc Îi pregătesc o surpriză Elenei Dascălu și musafirilor ei, nu vin singur de la Cluj şi va fi cu adevarat o seară a surprizelor, în care de la păstrăvi de munte, gălbiori şi hribi din zona Botoşaniului sau  muşchiuleţ de porc şi până la îngheţată făcută în casă, totul va fi la superlativ!"

Doritorii sunt aşteptaţi la acest eveniment creat de Curtea Veche vineri seară, 24 iulie, începând cu orele 19.00. Preturile meniurilor pornesc de la 35 de lei, intrarea fiind de 20 de lei.


Pentru rezervări, numerele utile sunt 0748. 841 111 sau accesaţi pagină de facebook https://www.facebook.com/CurteaVecheBotosani pentru mai multe informaţii.


(Material publicitar).