Statul incalca drepturile omului, punand presiune pe oameni sa se vaccineze, spune presedintele Colegiului Medicilor din Romania!

Statul incalca drepturile omului, punand presiune pe oameni sa se vaccineze, spune presedintele Colegiului Medicilor din Romania!

 Vasile Astarastoae, presedintele Colegiului Medicilor din Romania  

Statul roman pune presiune pe cetateni, pentru a-si face vaccinul antigripal, incalcand astfel drepturile omului. Este opinia presedintelui Colegiului Medicilor din Romania, Vasile Astarastoae. Presedintele Colegiului Medicilor se numara printre cei care au ales sa nu se vaccineze contra gripei noi.

"Nu m-am vaccinat, nici nu o s-o fac, e decizia mea nu trebuie sa dau explicatii, ma vaccinez doar cand e obligatoriu" a spus Astarastoae.

De cealalta parte, Organizatia Mondiala a Sanatatii sustine ca serul antigripal este sigur si nu prezinta un pericol pentru cei care se vaccineaza.

Reprezentantii Organizatiei Mondiale a Sanatatii resping acuzatia ca s-ar fi folosit de cazul Tecuceanu pentru a raspindi panica si a-i face pe romani sa se vaccineze.

Colegiul National al Medicilor spune ca este vorba despre o epidemie, iar Organizatia Mondiala a Sanatatii a modificat criteriile pentru a declara pandemia. 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
31

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
302

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
55

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...