Politistul contrabandist si-ar putea pierde locul de munca!

Politistul contrabandist si-ar putea pierde locul de munca!
Riscă să rămână pe drumuri, pentru 2.000 de pachete de ţigări! Poliţistul care a fost prins, miercuri seara, cu ţigări de contrabanda, a intrat şi in atenţia conducerii Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Botoşani, care a dispus cercetarea in regim de urgenţă a angajatului sau.

"Ca urmare a celor constatate de poliţia Botoşani, legat de descoperirea în trafic a unui poliţist de frontieră care transporta ţigări fără documente de provenienţă, conducerea IJPF Botoşani a dispus cercetarea prealabilă în regim de urgenţă a poliţistului de frontieră, urmând a se lua cele mai drastice măsuri, ajungând chiar până la destituirea din poliţie", a precizat inspector de politie Minodora Racnea, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Botoşani.

Miercuri seara, poliţiştii botoşăneni au identificat în trafic, pe D.J. Pomârla-Racovăţ, autoturismul Skoda Octavia condus de un bărbat de 31 ani, din municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani, care transporta cantitatea de 2.090 pachete ţigări de provenienţă Ucraina, diferite mărci, fără a fi însoţite de documente legale care să justifice provenienţa acestora.

În timpul activităţilor de legitimare, bărbatul a părăsit locul unde a fost oprit, fiind ulterior identificat pe raza comunei Şendriceni şi condus la sediul Poliţiei municipiului Dorohoi.

Din primele verificări efectuate a rezultat că cel în cauză este agent de poliţie în cadrul IJPF Botoşani şi se afla în afara orelor de program. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 lei, iar întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată .
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
48

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...

Calendar ortodox: Cinstim astăzi Învierea Domnului (Sfintele Paşti)

astăzi, 07:58
8

Numim sărbătoarea de azi Paști, după cuvântul care în vechiul grai evreiesc însemnează trecere; fiindcă aceasta este ziua în care Dumnezeu a adus, la început, lumea...

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
224

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...