Sportivi botosaneni pe podium la Campionatul National de Qwan Ki Do

In perioada 24-25 martie s-a desfasurat la Roman Campionatul National de Qwan Ki Do - Copii si Juniori. La aceasta competitie au participat sportive din 10 zece, printre care si Botosani, 23 de cluburi sportive din tara, 268 sportivi la Song Dau (86 de echipe ) si 330 sportivi la Thao Quyen.

Din partea  CS DAO Botosani au participat 30 de sportivi pregatiti de Eugen Turcanu si Victor Trofin si din partea CS SINH DAU Botosani 15 sportivi pregatiti de Costel Airaie.

Rezultatele foarte bune inregistrate de ambele cluburi nu fac decat sa confirme munca asidua a sportivilor si antrenorilor.



Pregatirea a debutat imediat dupa 6 ianuarie si va continuua in ritm accelerat pana la Campionatul european de copii si juniori intercluburi, ce se va desfasura la Berlin in ziua de 14 aprilie 2012, unde CS DAO va deplasa 12 sportivi si CS Sinh Dau 3 sportivi.

La aceasta editie de campionat sportivii nostri au avut o evolutie buna , ,,veteranii,, Andrei Amatiesei si Razvan Curcan reusind sa fie un exemplu pentru noii intrati in sistemul sportiv, ambii facand pasul catre categoriile de seniori.

Vezi AICI rezultatele!



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au respins 2.650 euro mită de la un conducător auto prins beat la volan! (Video)

astăzi, 10:34

Duminică, 27 octombrie, în jurul orei 2.30, ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Botoșani au fost sesizați de către...

Andrei Tcaciuc, un spectacol despre ”oamenii care se grăbesc” într-un oraș al energiilor culturale (Video)

astăzi, 09:58

Coregraf și performer botoșănean de origine ucraineană, Andrei Tcaciuc a urmat cursurile programului Coregrafie din cadrul Universității Națională de Arte „George Enescu” din Iași...

Peste o sută de locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European: oferta AJOFM

astăzi, 09:56

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 142 locuri de muncă vacante, după cum urmează: Germania 60 locuri de mun...