DGASPC ar putea face angajari!

DGASPC ar putea face angajari!

 Doina Nacu  

Un proiect de lege care se afla pe masa Ministerului Muncii permite deblocarea posturilor din sistemul de asistenta sociala.

Proiectul de act normativ prevede ca vor putea fi facute angajari numai acolo unde bugetele deja aprobate permit acest lucru.

Aceasta masura ar urma sa fie luata ca urmare a plecarilor masive din sistem, datorate in special nivelului scazut al salarizarii.

Proiectul a fost prezentat la o intalnire pe care reprezentantii Directiilor de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, din toata tara, au avut-o cu ministrul muncii.

“Este o conditie in proiect, sa se faca angajari daca bugetele aprobate deja permit acest lucru. Noi avem deficit de personal pe anumite centre", a spus Doina Nacu, director economic in cadrul DGASPC.

La nivelul DGASPC Botosani sunt peste 100 de posturi vacante.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La mulți ani! Ierarhul plecat din Știubienii Botoșanilor împlinește astăzi 64 de ani!

astăzi, 12:11

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal, împlinește astăzi, 28 octombrie, vârsta de 64 de ani.  Născut pe 28 octombrie 1960, în Ştiubieni...

Bărbat din Botoșani depistat băut la volan, ce alcoolemie avea botoșăneanul!

astăzi, 12:00

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au oprit pentru control, pe o strada din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din aceeași localitate. &I...

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și F.C. Universitatea Cluj!

astăzi, 11:24

Luni, 28 octombrie 2024, de la ora 18.00, pe Stadionul Municipal din municipiul Botoșani se va disputa partida de fotbal dintre echipele F.C. Botoșani și F.C. Universitatea Cluj, meci contând...