Spitalul refuza sa arate fisa medicala a actorului Toni Tecuceanu!

Spitalul refuza sa arate fisa medicala a actorului Toni Tecuceanu!
La trei saptamani de la moartea lui Toni Tecuceanu, de la "Cronica carcotasilor", diagnosticat cu gripa porcina, familia actorului mai traieste un soc. Spitalul "Matei Bals" din Bucuresti refuza sa puna la dispozitia rudelor fisa medicala a acestuia. Dosarul artistului mort pe 5 ianuarie in spital este considerat "strict secret".

Paul Tecuceanu (30 de ani), fratele "carcotasului", care a sustinut inca de la inceput ca nu crede ca Toni s-a stins din cauza virusului A(H1N1), a solicitat, saptamana trecuta, Spitalului "Matei Bals", fisa medicala a actorului. Insa, printr-o scrisoare semnata de prof. dr. Streinu-Cercel, director al Spitalului "Matei Bals", Paul Tecuceanu a fost instiintat ca nu poate primi fisa medicala.

"Este inadmisibil. Pur si simplu nu am acces la informatiile legate de felul in care a fost tratat fratele meu in spital. Scrie negru pe alb ca refuza sa-mi dea dosarul medical al lui Toni, invocand ca acesta reprezinta un document medico-legal si ca poate fi eliberat doar la solicitarea organelor abilitate", a mai spus Paul Tecuceanu.

Tanarul sustine ca acest refuz explicit al spitalului nu face decat sa-i confirme ca moartea lui Toni are alte cauze. "Nu am cerut dosarul in original, ci doar o copie. De ce atata mister?", se intreaba Paul.

Toni Tecuceanu a murit pe 5 ianuarie, la Spitalul "Matei Bals". Barbatul fusese internat inca din ajunul Craciunului, cu diagnosticul gripa porcina.

Desi, potrivit familiei, actorul a contractat si un alt virus in spital, cauza mortii a fost anuntata ca fiind gripa porcina, pe certificatul medical de deces nefigurand insa infestarea cu virusul A(H1N1).

 

 

 

sursa: Libertatea


 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
20

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...

Incendiu în balconul unui apartament din Botoșani, proprietara a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 11:32
123

Deși era acasă, proprietara nu  și-a dat seama ca ard lucrurile din balcon. Un vecin a observat ca iese fum și a sunat la 112 după ajutor.La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaș...

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
82

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...