Soţi răniţi după ce s-au izbit cu maşina într-un copac, pe Bulevardul Mihai Eminescu! FOTO, VIDEO
ACCIDENT!

Două persoane au fost rănite şi au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe după ce maşina în care se aflau a intrat, duminică dimineaţă, într-un copac de pe Bulevardul Mihai Eminescu, din municipiul Botoşani.

Şoferul unui Opel Vectra se deplasa dinspre intersecţia cu strada Octav Onicescu către Sala Polivalentă, iar imediat după intersecţie a derapat, după care a pătruns pe contrasens şi s-a răsucit pe carosabil, izbindu-se într-un copac de pe trotuar.

În urma impactului, şoferul, Mihai C., în vârstă de 47 de ani, şi soţia sa, pasager pe scaunul din dreapta faţă, au suferit mai multe traumatisme.

La locul accidentului au ajuns două Ambulanţe şi două echipaje din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

A fost nevoie şi de intervenţia pompierilor de la descarcerare, întrucât persoana care se afla pe scaunul din dreapta faţă a rămas blocată în autoturism. Victimele au fost preluate de cadrele medicale şi după ce li s-a acordat primul ajutor au fost transportate la spital. În stare mai gravă este bărbatul, care a suferit răni la nivelul capului. El nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La locul accidentului au ajuns şi poliţiştii. Pe toată perioada cercetărilor, circulaţia a fost oprită între intersecţia Bulevardului M. Eminescu cu strada Octav Onicescu şi intersecţia cu strada Armoniei. 















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox, 18 octombrie: Îi cinstim pe Sf. Ap. şi Evanghelist Luca; Sf. Mc. Marin cel Bătrân

astăzi, 07:00

Sfântul Luca, marele Apostol şi Evanghelist, era grec de neam şi s-a născut în Antiohia Siriei. De tânăr deprinsese medicina şi pictura, dar s-a dovedit şi un iscusit zugrav de...

„Trilogie autumnală”, expoziție de pictură și grafică pe simezele Colecției de Artă Botoșani!

Thursday, 17 October 2024

Lucrările etalate pe simeze au ca tematică principală peisajul, respectiv ilustrarea toamnei, în maniera în care anotimpul a fost perceput și redat cromatic, în tehnica preferat...

Se schimbă legea pentru șoferii în vârstă: Ce intenționează Uniunea Europeană!

Thursday, 17 October 2024

Un nou proiect de lege îi vizează pe șoferii cu vârsta de peste 70 de ani. Se discută dacă aceștia mai au abilitățile necesare pentru a conduce. Noul regulament aflat în dezba...