Soţi la spital după ce casa le-a luat foc! FOTO
INCENDIU!

O femeie in varsta de 83 de ani, şi soţul acesteia, au ajuns, luni dimineata, la Unitatea de Primiri Urgente Botosani, cu arsuri la picioare, dupa ce locuinta le-a luat foc, cel mai probabil ca urmare a neglijentei in exploatarea mijloacelor de incalzire.

Batrana, care locuieste in satul Rosiori, comuna Rachiti, era in bucataria casei, impreuna cu sotul ei, de 84 de ani, in momentul izbucnirii incendiului. Proprietara a suferit arsuri pe 30% din suprafata corpului, in special pe picioare, iar sotul sau a suferit un atac de panica, ambii fiind preluati de ambulanta si transportati la spital pentru ingrjiri.

In ajutorul batranei au mers pompierii din cadrul Detasamentului de Pompieri Botosani, care au reusit sa stinga focul, insa pagubele sunt destul de insemnate.

In incendiu a fost distrus o parte din acoperisul casei si cateva bunuri din bucatarie. Pagubele au fost estimate la 3.500 de lei.









 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(A) Oportunitate de angajare SC BIG CONF SRL

astăzi, 15:02

SC BIG CONF SRL angajează: • Inginer Devizier – cunoștințe întocmire grafic GANTT • Inginer Ofertare – tehnic și financiar • Inginer Executie Constructii &bu...

Amenzi usturătoare pentru șoferii cu mașini murdare, ce spune Codul Rutier!

astăzi, 14:29

Amenzile pot ajunge chiar și până la 3.300 de lei. Sancțiuni pentru mașinile murdare Autoritățile au introdus sancțiuni aspre pentru șoferii care circulă cu mașini murdare sau ca...