Primăria caută un nou constructor pentru strada Maramureş!

Municipalitatea a reziliat contractul cu firma Delta Con, cea care a câştigat licitaţia pentru reabilitarea străzii Maramureş.

Lucrările ar fi trebuit finalizate până la data de 30 septembrie, dar au fost realizate doar în procent de 44%, potrivit reprezentanţilor Primăriei.

Lucrările care au mai rămas de executat vor fi continuate de o altă firmă care va fi desemnată în urma unei licitaţii.

Firma Delta Con va fi obligată să suporte costul lucrărilor prost executate, dacă nu va reface gurile de scurgere pentru colectarea apelor pluviale, care în prezent sunt montate necorespunzător, fapt ce conduce la acumularea precipitațiilor pe carosabil atunci când plouă.

“S-a reziliat contractul şi va fi o nouă procedură de ahiziţie publică. Colegii de la juridic analizează contractul să vadă cum îl abodrează. Se face inventarierea lucrărilor şi se stabileşte restul de executat", a declarat Cornel Herghelegiu, directorul Direcţiei de Dezvoltare Locală din cadrul Primăriei Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(A) Oportunitate de angajare SC BIG CONF SRL

astăzi, 15:02

SC BIG CONF SRL angajează: • Inginer Devizier – cunoștințe întocmire grafic GANTT • Inginer Ofertare – tehnic și financiar • Inginer Executie Constructii &bu...

Amenzi usturătoare pentru șoferii cu mașini murdare, ce spune Codul Rutier!

astăzi, 14:29

Amenzile pot ajunge chiar și până la 3.300 de lei. Sancțiuni pentru mașinile murdare Autoritățile au introdus sancțiuni aspre pentru șoferii care circulă cu mașini murdare sau ca...