Sorin Sologon a promovat concursul pentru sefia AJOFM Botosani

Sorin Sologon a promovat concursul pentru sefia AJOFM Botosani

 SORIN SOLOGON  

Sorin Sologon asteapta, in cursul zilei de luni, primirea ordinului de numire in functia de director al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Botosani, dupa ce a fost admis, in urma concursului organizat de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca.

"Astazi astept ordinul de numire in functie de la Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca. Chiar acum cateva minute m-a sunat directorul agentiei si sper sa-mi trimita in cursul zilei de astazi numirea. Concursul nu a fost fara emotii, nu am avut contracandidati, dar in aceeasi zi a fost concursul pentru mai multe agentii. Ca director al acestei institutii, vreau ca formarea profesionala a somerilor sa fie o baza pentru a-i ajuta, pentru ca cei mai multi vin la noi, vin ca sa se califice", a declarat Sorin Sologon, directorul AJOFM Botosani.

Marti, noul director al institutiei va participa la prima intalnire de lucru, in calitate de sef al AJOFM Botosani, la Institutia Prefectului Iasi.

Scopul intalnirii dintre partenerii judeteni din Regiunea Nord-Est cu expertul din Irlanda, Olivia O’Bien, este cunoasterea unui model de parteneriat functional intr-o tara a Uniunii Europene si discutarea situatiilor actuale.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

astăzi, 19:03

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...

Accident pe drumul dintre Hudum și Baisa: Patru persoane au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 18:31

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produz în această după-amiază pe E 58, între localitățile Hudum și Baisa. La fața locului s-au deplasa...

Consiliul Județean Botoșani: Oferte depuse pentru 28 de microbuze ecologice școlare!

astăzi, 18:10

Pentru microbuzele hibride, ce vor fi achiziționate printr-o finanțare din Fondul de Mediu, a fost depusă o ofertă care se află în procedură de evaluare tehnică. În cazul microbuzel...