Acţiune a Poliţiei Municipiului Botoşani în vederea prevenirii evenimentelor rutiere

Având în vedere că în ultima perioadă de timp pe raza municipiului Botoşani au avut loc mai multe accidente rutiere comise preponderent în zona trecerilor de pietoni, în scopul prevenirii a astfel de evenimente, în noaptea de 07/08.11.2009, între orele 22.00 – 04.00, Poliţia Municipiului Botoşani a organizat şi desfăşurat o acţiune la care au participat agenţi de poliţie rutieră şi de siguranţă publică şi patrulare.

În timpul acţiunii au fost verificate în trafic 67 autovehicule, fiind legitimate 58 persoane. Pentru încălcarea normelor care reglementează circulaţia pe drumurile publice, 9 dintre participanţii la trafic au fost sancţionaţi contravenţional, fiindu-le aplicate amenzi în valoare totală de 1320 lei.

Totodată au fost ridicate în vederea suspecndării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, 2 permise de conducere.

În timpul acţiunii, în jurul orei 23.10, pe strada Pacea din municipiul Botoşani, a fost identificat în trafic un autoturism marca VW, condus de I. Andrei Ovidiu, de 20 ani din municipiul Botoşani, în timp ce conduce autoturismul marca VW, condus de I. ANDREI, deşi autorizaţia de circulaţie provizorie a autoturismului era expirată din data de 06.11.2009.

Faţă de conducătorul auto au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmariculat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

astăzi, 19:03

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...

Accident pe drumul dintre Hudum și Baisa: Patru persoane au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 18:31

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produz în această după-amiază pe E 58, între localitățile Hudum și Baisa. La fața locului s-au deplasa...

Consiliul Județean Botoșani: Oferte depuse pentru 28 de microbuze ecologice școlare!

astăzi, 18:10

Pentru microbuzele hibride, ce vor fi achiziționate printr-o finanțare din Fondul de Mediu, a fost depusă o ofertă care se află în procedură de evaluare tehnică. În cazul microbuzel...