Numerologia candidatilor la prezidentiale

Ce spune numerologia despre trei dintre candidatii la prezidentale? Traian Basescu este pragmatic, Mircea Geoana este un adevarat actor, iar Crin Antonescu este periculos de inteligent.

Numerologul Milena a realizat pentru Ziua de Constanta profilul celor trei candidati la prezidentiale care se afla in topul sondajelor.

Traian Basescu este nascut la 4 noiembrie 1951, ceea ce inseamna, in viziunea numerologului, ca este pragmatic, muncitor si hotarat. Este foarte abil, un realizator de geniu care nu lasa nimic la voia intamplarii. Ii respecta pe cei care ii sunt loiali, dar nu este influentat de acest lucru.

Crin Antonescu este nascut la 21 septembrie 1959, iar analiza numerologului sustine ca este periculos de inteligent, inventiv si norocos. Este temperamental, se enerveaza repede si nu stie sa joace teatru, spre deosebire de Mircea Geoana.

Candidatul PSD la prezidentiale este nascut la 14 iulie 1958 si este "un adevarat actor". Geoana este, potrivit numerologului Milena, foarte atent la detalii si se lupta de cele mai multe ori de dragul luptei. Este energic, ambitios, incapatanat, dar si greu de abordat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

astăzi, 19:03

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...

Accident pe drumul dintre Hudum și Baisa: Patru persoane au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 18:31

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produz în această după-amiază pe E 58, între localitățile Hudum și Baisa. La fața locului s-au deplasa...

Consiliul Județean Botoșani: Oferte depuse pentru 28 de microbuze ecologice școlare!

astăzi, 18:10

Pentru microbuzele hibride, ce vor fi achiziționate printr-o finanțare din Fondul de Mediu, a fost depusă o ofertă care se află în procedură de evaluare tehnică. În cazul microbuzel...