Solicitări de locuinţe, de la medicii de la Mavromati. Când le-ar putea primi!

Solicitări de locuinţe, de la medicii de la Mavromati. Când le-ar putea primi!
Mai mulţi medici de la Spitalul Judeţean Mavromati au solicitat conducerii spitalului să li se pună la dispoziţie o locuinţă de serviciu. Este vorba în special de medici care au venit din alte judeţe şi care acum locuiesc cu chirie.

De curând, Spitalul Mavromati a preluat Centrul de plasament “Elena Doamna" unde vor fi amenajate locuinţele pentru medici, fiind vorba atât de apartamente, cât şi garsoniere.

În bugetul pe anul acesta, Consiliul Judeţean a prins fonduri pentru realizarea acestei investiţii, repartizarea spaţiilor locative urmând a se face în baza unor criterii, în cazul în care vor fi mai multe cereri, cum ar fi starea civilă, dacă medicul este din alt judeţ, dacă lucrează pe una dintre secţiile deficitare ale spitalului.

Pentru aceste locuinţe, cadrele medicale vor plăti o chirie modică şi vor trebui să îşi achite utilităţile.

“În data de 30 martie am preluat acel imobil. Au ost doi specialişti, proiectanţi, să ne facă o ofertă cu privire la proiect. Sunt nişte faze de parcurs, proiect, licitaţie, execuţie. Avem banii, dar mai întâi trebuie să facem proiectul. Sperăm ca undeva până în luna noiembrie să fie finalizate locuinţele. În cazul în care solicitările vor fi mai multe decât ce putem pune noi la dispoziţie vom stabili o procedură cu anumite criterii", a declarat Corneliu Mihai, managerul Spitalului Mavromati.

 

Spune-ne opinia ta