Soferii agresivi, in vizorul politistilor botosaneni!

Soferii agresivi, in vizorul politistilor botosaneni!

   auto.ro

Duminică seara, între orele 20.00-22.00, pe raza municipiului Botoşani s-a desfăşurat o acţiune pentru combaterea abaterilor comise de către conducători auto care au un comportament agresiv in trafic şi pun în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic.

Cu această ocazie au fost controlate 145 de autovehicule, fiind depistaţi 49 de conducători auto care au săvârşit diferite abateri care au atras sancţionarea contravenţională, fiind reţinut şi un certificat de înmatriculare.

De asemenea, în perioada 10-11 aprilie 2010, intre orele 19.00-03.00, pe raza municipiului Botoşani, precum şi pe DJ 208C şi DJ 208H, pe raza comunelor Vorona, Tudora, Corni, Truşeşti şi Albeşti, s-a desfăşurat o acţiune pentru depistarea in trafic a conducătorilor auto care conduc în timp ce se află sub influenţa alcoolului sau în stare de ebrietate precum şi pentru combaterea celorlalte cauze frecvent generatoare de accidente.

Au fost controlate 151 de autovehicule, fiind depistaţi 42 de conducători auto care au săvârşit diferite abateri care au atras sancţionarea contravenţională (conducere sub influenţa alcoolului – 2, nefolosirea centurii de siguranţă-6, depăşirea regimului legal de viteză-8, etc.) şi reţinerea a 4 permise de conducere, informeaza un comunicat al IPJ Botosani.

Actiunea politistilor botosaneni a continuat si luni, intre orele 08.00-14.00, pe raza municipiului Botoşani, precum şi pe D.J. 297, pe raza comunelor Sulita şi Lunca, desfăşurandu-se o acţiune pentru depistarea in trafic a conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză precum şi pentru combaterea celorlalte cauze frecvent generatoare de accidente. Au fost controlate 121 de autovehicule, 35 de conducători auto săvârşind diferite abateri care au atras sancţionarea contravenţională.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
57

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
92

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
152

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...