Ana Maria si adevarata fata a lui Florin Chilian!

Ana Maria si adevarata fata a lui Florin Chilian!

 ANA MARIA GEORGESCU  

Invitata aseara la "Happy Hour", Ana Maria Georgescu a recunoscut ca a fost agresata de fostul sau iubit, Florin Chilian. "Eu nu am depus o declaratie împotriva lui. Am preferat la momentul respectiv sa nu fac un caz, e o chestie personala. Stiu ca nu sunt singura care a trecut prin asta", a declarat artista.

Ana Maria Georgescu a adaugat: "Ca si artist îl apreciez în continuare. Am crezut ca e un om inteligent, un om matur, dar n-a fost sa fie asa. El nu si-a cerut scuze niciodata pentru ca m-a lovit". Referitor la motivele violentei fostului sau iubit, Ana a spus: "Nu-i placea ca eram apropiata de mama mea. Aveam ora la care aveam voie sa vorbesc la telefon".

Ana Maria Georgescu a povestit si la tribunal cum a luat bataie de la Florin Chilian in seara in care acesta a avut accidentul auto pentru care a fost condamnat la un an si zece luni de inchisoare cu suspendare.

Castigatoarea Festivalului de la Mamaia 2001, cu melodia "Ochii tai", Ana Maria Georgescu a trait o poveste de iubire cu cantaretul Florin Chilian. La patru ani distanta de accidentul auto pe care acesta l-a avut dupa ce a condus baut la volan, Ana Maria a povestit in fata judecatorilor ca in acea seara a fost batută de Chilian.

"A inceput sa strige ca eu sunt de vina. Apoi a inceput sa ma loveasca. Ma gandeam cum sa fac sa scap cu viata. Mergea la masina, incerca sa schimbe roata, apoi venea si ma agresa. M-a lovit din nou, am cazut si m-am lovit la cap de bordura", a povestit Ana Maria.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
181

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
183

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
265

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...