Soare generos si primavara autentica, deocamdata

Soare generos si primavara autentica, deocamdata
Desi debutul rece si ploios al lunii aprilie nu a amintit deloc de primavara, vremea se incalzeste din nou la inceputul acestei saptamani.

Precipitatiile sub forma de lapovita dispar din peisajul meteorologic al zilei de luni, vantul mai pierde din intensitate, norii lasa, doar izolat, cativa stropi de ploaie in zonele montane si termometrele vor indica pana la 16-17 grade Celsius.

Soarele va fi prezent in majoritatea regiunilor si ploi se vor inregistra doar trecator in Carpatii Orientali. Vantul se mai simte in jumatatea nordica a tarii si zona de munte, dar catre seara pierde din intensitate.

Ceva mai rece va fi in Moldova: maximele anuntate de meteorologi ajung la 11 grade la Suceava si Bacau, 12 la Iasi si 13 la Focsani.

De marti, insa, numaram din ce in ce mai multe grade in termometre, iar vremea de afara ne va da impresia ca ne aflam la inceput de vara. Maximele vor urca pana la 22 de grade Celsius, soarele se va inalta generos, iar de ploaie nici nu mai poate fi vorba.

Miercuri, vremea pare pornita cu hotarare spre vara. Vantul abia se va simti, soarele va domina tabloul termic si termometrele vor indica pana la 25 de grade Celsius.

Spre sfarsitul saptamanii, primavara ne reaminteste ca este anotimpul capriciilor. Vremea intoarce foia, ploile pun din nou stapanire pe majoritatea regiunilor si maximele scad cu 6-7 grade. (ziare.com)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...

Rapid - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:47
16

Rapid și FCSB se întâlnesc în această seară în ultima etapă a play-off-ului SuperligiiVerifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Derby-ul din a...

Festivalul Luminilor aduce veselia și fantezia la Botoșani și Săveni! (Foto)

astăzi, 16:06
69

Pentru toți botoșănenii și săvinenii acest festival este ca o gură de aer proaspăt în agitația cotidiană. Cu activități variate, spectacole captivante și o atmosferă plină de energ...