Sirienii au iesit in strada si sustin ca au invins armatele occidentale

Sutele de sirieni adunati in pietele publice fluturau steaguri ale tarii, claxonau indelung si scandau lozici de sfidare a occidentalilor.

Sirienii au iesit in strada si sustin ca au invins armatele occidentale

Sute de sirieni au iesit, sambata, pe strazile Damascului, in semn de sfidare fata de SUA, Marea Britanie si Franta.

Sutele de sirieni adunati in pietele publice fluturau steaguri ale tarii, claxonau indelung si scandau lozici de sfidare a occidentalilor, relateaza Washington Post. Presedintia tarii a postat pe contul sau de Twitter, la foarte scurt timp dupa atac, mesajul: "Nu ne puteti umili sufletele!".

In scurt timp, institutia a postat un al doilea videoclip, in care apare Bashar al-Assad sosind la birou, ca si cum in tara ar fi liniste deplina, iar atacul cu rachete lansat de coalitia de state occidentale nici n-ar fi avut loc cu cateva ore in urma. "E o dimineata a stabilitatii", scrie Presedintia de la Damasc pe Twitter.

Reamintim ca o coalitie de forte armate ale SUA, Frantei si Marii Britanii a lansat, la primele ore ale diminetii, un atac masiv cu rachete asupra unor obiective din apropierea capitalei Siriei, cu scopul declarat de a sanctiona regimul lui Bashar al-Assad pentru folosirea armelor chimice impotriva propriului popor, pe 7 aprilie.

Bombardamentele au vizat trei obiective militare din Siria si s-ar fi soldat cu ranirea a cel putin trei persoane.

Siria a ripostat la atacul de la periferia Damascului, potrivit Televiziunii publice siriene, care sustine ca sistemele antibalistice au doborat cel putin zece rachete occidentale.

 Ziare.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...