Silviu Prigoana vrea sefia TVR!

Silviu Prigoana vrea sefia TVR!

 SILVIU PRIGOANA  

Deputatul PDL Silviu Prigoană le-a cerut liderilor partidului lui Boc să ia în calcul numirea sa la șefia TVR, în contul serviciilor făcute partidului în ultimele campanii electorale, în timp ce pentru fiul său, Honorius, ar dori un post de deputat.

Potrivit site-ului realitateamea.ro, al ziaristei Adriana Duțulescu, deputatul  PDL Silviu Prigoană i-a anunțat pe șefii săi politici că vrea conducerea postului public de televiziune, invocînd experiența sa managerială și de televiziune, care au dus, în ultimii ani, la crearea și dezvoltarea unor posturi precum Realitatea, Taraf sau Etno TV.

Nu se știe, deocamdată, ce răspuns îi va da partidul, însă un lucru e sigur: Prigoană s-a cam plictisit în Camera Deputaților, unde arde gazul de pomană și i se blochează sistematic inițiativele, așa că vrea ceva mai activ. Interesant e altceva, anume că, potrivit informatiilor date Inpolitics de surse pedeliste, Prigoană a stabilit, deja, ce va face cu postul său de deputat, dacă merge la șefia TVR: el îl va propulsa drept candidat, la alegerile anticipate care ar fi organizate după demisia sa, pe propriul fiul, Honorius Prigoană, al cărui succes ar fi asigurat, pentru că respectivul colegiu, din sectorul 3, e într-un fief al lui Negoiță și al lui Silviu Prigoană.

Acesta e, de altfel, colegiul vizat de Honorius Prigoană și nu cel al lui Bogdan Olteanu, din sectorul 1, așa cum a relatat presa de azi.

Pentru ca Silviu Prigoană să ajungă la șefia TVR, însă, e nevoie să se forțeze demiterea lui Alexandru Sassu, care mai are mult și bine din mandat, ori să se aștepte primăvara, cînd Parlamentul ar putea trînti raportul de activitate al TVR, ceea ce ar atrage demiterea Consiliului de Administrație.

 

 

 


inpolitics.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
84

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
112

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
175

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...