Si Crin Antonescu il contrazice pe Turcanu: Nu a existat nicio discuţie cu Principele Radu!

Gafa de proportii a liberalului Florin Turcanu sau o cursa politica in care deputatul a cazut cu doar cateva zile inainte de Conferinta Judeteana a PNL, cea mai importanta manifestare a liberalilor botosaneni din ultimii ani, intrucat miza este alegerea unui nou presedinte?

Dupa ce joi, la orele amiezii, Florin Turcanu, presedinte interimar al PNL Botosani, deputat si membru in Biroul Politic Central PNL, anunta ca Radu Duda s-a alaturat campaniei lui Crin Antonescu, devenind astfel un important membru al echipei liberale, vestea a tinut prima pagina in mai toate agentiile de stiri din Romania.

La doar cateva ore, insa, un comunicat de presa al lui Radu Duda infirma tot ce a sustinut Turcanu la Botosani. Nici reactia lui Crin Antonescu nu a intarziat prea mult, acesta intervenind in presa pentru a clarifica lucrurile.

Astfel, presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat pentru Mediafax ca infirma declaratiile liberalului Florin Turcanu privind colaborarea sa cu Principele Radu in campanie, mentionand ca nu au existat astfel de discutii si ca ii pare rau de retragerea acestuia din cursa electorala.

"Infirm asemenea informatii, nu a existat niciun fel de discutie pana in prezent", a spus Crin Antonescu.

Mai mult, intrebat daca vor exista astfel de discutii, liderul PNL a mentionat ca nu crede ca va discuta cu principele Radu asemenea chestiuni.

 

Vezi si alte stiri lansate de Florin Turcanu, infirmate odata cu trecerea timpului:

PNL, gata sa il relanseze politic pe Liviu Contac? 

Liberalii suceveni, monitorizati de Florin Turcanu?

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Obiecte tradiționale expuse de Muzeul de Istorie din Botoșani la o expoziție din Craiova! (foto)

astăzi, 15:51

Muzeul JudeÈ›ean de Istorie din BotoÈ™ani a participat la vernisajul expoziÈ›iei etnografice „Tehnici tradiÈ›ionale de realizare a scoarÈ›elor în România È™i Republica Moldova”...

Scandalagii amendați de jandarmi la Zilele Municipiului Dorohoi!

astăzi, 15:05

Vineri seară, pe timpul executării misiunii de asigurare a ordinii și siguranței publice la Zilele municipiului Dorohoi, jandarmii botoșăneni au acționat preponderent preventiv, pentru ca manif...

Zilele Municipiului Dorohoi: Andra a făcut show în prezența a sute de spectatori! (foto, video)

astăzi, 13:47

Startul evenimentelor a avut loc cu numeroase programe artistice susÈ›inute de grupuri vocale, tineri artiÈ™ti È™i soliÈ™ti vocali din oraÈ™, ce au încântat pe cei prezenÈ›i prin muzică È...