Radu Duda il contrazice pe Florin Turcanu: Nu il sprijina pe Crin Antonescu!

Radu Duda il contrazice pe Florin Turcanu: Nu il sprijina pe Crin Antonescu!

 RADU DUDA  

Declaratia lui Florin Turcanu, conform careia Radu Duda va face parte din echipa de campanie a lui Crin Antonescu pentru alegerile prezidentiale, este infirmata chiar de catre cel din urma, dupa ce anuntul de la Botosani a fost preluat de intreaga media romaneasca.

"Principele Radu a declarat in nenumarate randuri ca nu va sprijini niciun candidat la Presedintie, in cazul in care ar fi ajuns in turul doi [...] aceasta decizie ramane valabila si acum, dupa retragerea din cursa a Principelui. Orice alta opinie sau declaratie contrara este pura speculatie", a declarat, exclusiv pentru Q Magazine, Radu Ghinea, seful de cabinet al Principelui Radu Duda.

"Domnul Duda este o achizitie importanta pentru PNL si pentru echipa de campanie a lui Crin Antonescu", a spus astazi deputatul liberal, presedinte interimar al organizatiei PNL Botosani si membru in Biroul Politic Central al PNL.

Principele Radu s-a retras miercuri din cursa pentru Cotroceni pentru ca nu era sustinut de societatea civila, desi sustine el, era cotat cu 12% din optiunile de vot in sondaje.

El a transmis printr-un comunicat ca "stanga politica este in buzunarul prezidential. Dreapta politica a ales sa ignore proiectul Casei Regale, crezand ca astfel va avea un castig politic pe termen scurt. Va fi o repetare a greselii din 1997".

El a adaugat ca, din acest moment, campania electorala pentru alegerile prezidentiale nu va fi altceva decat o batalie intre clanuri, iar cel care va iesi presedinte nu va actiona deloc in favoarea romanilor si, din contra in detrimentul lor.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
183

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
650

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
243

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...