Si-a pus pe jar concubinul dupa ce a „imprumutat” masina fara sa il anunte!

Si-a pus pe jar concubinul dupa ce a „imprumutat” masina fara sa il anunte!
A reclamat in miez de noapte furtul masinii, fara a fi in stare sa declare la Politie numarul de inmatriculare, pe motiv ca actele masinii sunt in torpedoul autoturismului disparut!

Pentru a oferi mai multe date despre masina furata, proprietarul a plecat la domiciliu, insa a uitat sa se mai intoarca. A doua zi, pagubitul a povestit ca, de fapt, masina fusese "imprumutata" de iubita lui.

"In noaptea de 25 spre 26 iunie, in jurul orei 02.30, M. Cristin, din municipiul Botosani, a sesizat furtul autoturismului proprietate personala, marca Audi A4, inmatriculat provizoriu in circulatie in judetul Botosani, care fusese parcat in fata blocului in care locuieste", a declarat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

Proprietarul se afla sub influenta alcoolului si nu a putut furniza numarul de inmatriculare al autoturismului si nici alte date despre acesta, intrucit documentele se aflau in torpedou.

Invocand ca se deplaseaza pana la domiciliu si revine imediat pentru a putea furniza alte date despre autoturism, reclamantul a plecat in jurul orei 04.00, fara a mai reveni.

Desi a fost contactat telefonic in repetate randuri, nu a putut fi gasit pana in jurul orei 14.00.

Cu aceasta ocazie a declarat ca a gasit autoturismul, precizand ca s-ar fi aflat la concubina sa, care l-a luat fara a-l informa.

Nici concubina reclamantului nu a putut fi contactata, avand telefonul inchis. In cauza se continua cercetarile pentru clarificarea aspectelor sesizate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
16

Președintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să ținem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
57

Înaintea sărbătorilor pascale, polițiștii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale ...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
60

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...