INCREDIBIL! Politisti spagari dispusi sa sufle si in fiole, pentru a scapa infractorii!

Politistii au cazut in plasa dupa ce, timp de sase luni, le-au fost interceptate telefoanele!

39 de subofiteri de la Politia Rutiera din Constanta sunt investigati de ofiterii DGA pentru coruptie, 11 fiind arestati pentru 29 de zile, restul cercetati in libertate.

Procurorii sustin ca acuzatii ii iertau pe toti cei care "cotizau", pentru a inchide ochii la abaterile din trafic, dar si pentru a rezolva favorabil anumite dosare penale. In schimb, primeau de la diverse sume de bani, pana la miei si chiar cate un plin de benzina la masinile personale.

Pentru a intra in posesia unor foloase materiale, politistii erau in stare sa sufle pana si in fiole in locul celor care erau prinsi bauti la volan.

Unele dintre cele mai grave acuzatii sunt aduse unor subofiteri care dadeau informatii inculpatilor din diverse dosare penale.

Trei dintre ei i-au furnizat diverse informatii lui Marian Alexandru Lupu, cercetat intr-un dosar penal pentru talharie. Este vorba despre furtul sumei de aproximativ 400.000 de euro dintr-o locuinta din Harsova.

Autoturismul acestuia era dat in consemn, dar subofiterii il instiintau pe acesta despre orice miscare pe care colegii lor o faceau pentru a-l prinde sau pentru a aduna probe.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANM, prognoză meteo de ultimă oră! Nu furtuna Ashley va face ravagii în România, ci alt fenomen!

astăzi, 08:02

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o prognoză meteo de ultimă oră pentru România. Conform experţilor, nu furtuna Ashley va face ravagii în România, ci alt fenomen ...

Botoșăneanul care și-a ucis soția în scara blocului și-a pus capăt zilelor în penitenciar!

astăzi, 07:45

Paznicii penitenciarului l-au găsit pe bărbat, în toiul nopții. Bărbatul de 54 de ani fusese închis pentru omor calificat, la sfârșitul lunii martie, când și-a ucis so...

27 septembrie pe Știri Botoșani. Botoșăneni la XFactor și Vocea României, acasă e coadă la titlurile de cetățean de onoare. Stomatolog din Botoșani condamnat în dosarul de corupție

astăzi, 07:30

27 septembrie 2008 Gellu Dorian: Matei Vișniec – Premiul Naționla de Literatură ”Ion Pillat” Incepand cu acest an, inca un premiu national de literatura a luat fiinta in jud...