Bataie de la pamant!

Lupta pentru o bucata de pamant ar fi putut sa ii coste viata! Dupa ce au castigat gradina, doi batrani au fost batuti de fostul proprietar, care cultivase terenul cu porumb si cartofi.

Dispensarul din localitatea Draxini, comuna Baluseni, a comunicat vineri dimineata, printr-un apel de urgenta, ca M. Vasile, de 71 ani, a solicitat acordarea de ingrijiri medicale, avand leziuni la cap, corp si picioare.

"La fata locului s-au deplasat politistii din comuna Baluseni care din primele verificari efectuate au stabilit ca in ziua de 25 iunie, victima, insotita de sotia sa, si de un executorul judecatoresc, s-au deplasat pe raza comunei Baluseni pentru a fi pusi in posesie cu o gradina dobandita printr-o hotarare judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila", a mentionat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

Dupa ce au intrat in posesie, a doua zi, cei doi soti s-au deplasat din nou la gradina dobandita si au inceput sa distruga cultura de cartofi si porumb existenta pe terenul respectiv.

Intre timp, pe terenul respectiv a ajuns fostul proprietar, din municipiul Bucuresti, E. Petru, acesta fiind insotit de doua femei, cei trei lovindu-i pe M. Vasile si pe sotia sa cu un topor, precum si cu pumnii si picioarele.

M. Vasile a suferit multiple leziuni, fiind transportat cu ambulanta la Spitalul Judetean Botosani.

"Cei trei agresori nu au putut fi audiati deoarece, dupa comiterea agresiunii, au parasit comuna Baluseni. Politistii continua cercetarile pentru identificarea suspectilor, cauza urmand a fi solutionata procedural in functie de pozitia procesuala a victimei si de numarul de zile de ingrijiri medicale necesare pentru vindecarea leziunilor ce i-au fost produse", a completat comisar Manuela Ieremie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Liviu Ciobotariu, înainte de meciul cu Dinamo: ”O misiune dificilă pentru noi, trebuie să fim pregătiți mental pentru acest joc!”

astăzi, 08:16

Dinamo și FC Botoșani s-au duelat în ediția precedentă pentru evitarea retrogradării și, în cele din urmă, s-au salvat ambele. Acum, „câinii” sunt pe locul 3 &icir...

ANM, prognoză meteo de ultimă oră! Nu furtuna Ashley va face ravagii în România, ci alt fenomen!

astăzi, 08:02

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o prognoză meteo de ultimă oră pentru România. Conform experţilor, nu furtuna Ashley va face ravagii în România, ci alt fenomen ...

Botoșăneanul care și-a ucis soția în scara blocului și-a pus capăt zilelor în penitenciar!

astăzi, 07:45

Paznicii penitenciarului l-au găsit pe bărbat, în toiul nopții. Bărbatul de 54 de ani fusese închis pentru omor calificat, la sfârșitul lunii martie, când și-a ucis so...