Serban Ionescu pleaca in Germania pentru a afla ce boala are. Intre timp, divortează de Magda Catone!

Serban Ionescu pleaca in Germania pentru a afla ce boala are. Intre timp, divortează de Magda Catone!

 Serban Ionescu  

Actorul Serban Ionescu trece printr-un calvar greu de imaginat. De un an se trateaza de borelioza, dar inca nu stie de ce anume exact sufera. Exista zvonuri cum ca actorul ar avea o scleroza care este fara leac.

Saptamana aceasta, Serban Ionescu ia avionul catre Germania, unde se va interna la o clinica renumita ca sa-si faca toate investigatiile necesare pentru a afla ce boala are, scrie click.ro.

Pana acum, declarase peste tot, ca in urma unei muscaturi de capusa, are borelioza, boala numita si Lyme. Afirmatia lui Lucian Mindruta arunca in aer diagnosticul. Jurnalistul sustine ca Serban sufera de o alta boala, una incurabila: "Povestea lui Serban Ionescu pe care nu v-o spune nimeni: nu are nici o boala Lyme, are scleroza laterala amiotrofica (n.r., reducere progresiva a anumitor celule nervoase ale creierului si maduvei spinarii), diagnosticata de la bun inceput. O boala fara leac in acest moment, oriunde in lume".

In urma unor analize efectuate de Serban saptamana trecuta, specialistii care fac parte din comisia Ministerului Sanatatii au ajuns la concluzia ca acesta nu sufera de Lyme. Gurile rele spun, insa, ca apropiatii actorului au stiut de la inceput ce boala are, dar au vrut s-o ascunda.

Testele de sange facute de actor in Romania pentru depistarea bacteriei Borrelia au iesit negative. Dar Serban Ionescu vrea sa verifice rezultatele si la o clinica din strainatate. "Nu stim nici noi ce are exact, de aceea plecam in Germania", au spus apropiatii familiei.

Serban Ionescu a depus vineri cererea de divort de sotia lui, Magda Catone. Unul dintre motivele supararilor recente dintre cei doi e acela ca actrita nu i-a fost alaturi in perioada in care el a luat tratamentul.

"Un divort ar fi pentru mine ca un botez. Pot sa confirm ca astazi (n.r.- vineri), la ora 16.30, i-am intentat proces de divort sotiei mele, Magda", a declarat Serban Ionescu, pentru emisiunea "Happy Hour" (PRO TV).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Am pierdut, dar aproape ne-am salvat. FC Botoșani merge la baraj pentru prima oară în istorie

Duminică, 12 Mai 2024
989

FC Botoșani a început ziua de duminică, în care s-au jucat cinci meciuri simultan, pe loc direct salvabil. Otelul ne-a "împachetat" repede însă. Gaitan, în m...

Zeci de elevi în competiția „Cu viața mea apăr viața”. Vezi rezultatele concursului! (Foto)

Duminică, 12 Mai 2024
142

Probele s-au desfășurat pe terenul de sport al Liceului cu Program Sportiv Botoșani și au reunit la start 13 echipaje de la școli și licee din Botoșani, Dorohoi, Dumbrăvița, Leorda și Flăm&...

Criză de tractoriști în România. Patronii susțin că ar da salarii de peste 2.000 de euro, dar nu mai au cui. „Pleacă în străinătate!”

Duminică, 12 Mai 2024
201

Tot mai puţini tineri sunt atraşi în România de muncile câmpului și asta deşi un tractorist poate ajunge la un salariu de peste 2.000 de euro pe lună. Iar noile utilaje nu mai a...