Seful serviciului resurse umane, de la Spitalul Judetean, a fost din nou concediat!

Seful serviciului resurse umane, de la Spitalul Judetean, a fost din nou concediat!

 Stelian Aivancesei  

Nu a trecut nicio luna de la repunerea lui Stelian Aivancesei pe functia de sef serviciu resurse umane, in cadrul Spitalului Judetean “Mavromati", ca in cursul zilei de joi acesta a primit o noua decizie de concediere.

Aivancesei a fost reintegrat pe functie pe 26 ianuarie 2011, dupa un lung sir de procese, in urma carora a obtinut trei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile si o hotarare judecatoreasca definitiva si executorie. Acesta sustine ca de fiecare data s-a intamplat la fel, era repus pe functie, si la cateva zile era concediat.

“Astazi (n.r. joi) mi s-a comunicat o noua decizie de concediere si pana pe 24 martie sunt in perioada de preaviz, data de la care imi inceteaza contractul de munca. M-au concediat pentru aceelasi motivatii ca si in deciziile anterioare, ca postul s-a desfiintat pentru ca nu se mai regaseste in statul de functii. Este o adevarata bataie de joc, isi bat joc atat de mine, cat si de instanta, parca ar fi societatea lor. Pe perioada cat am fost acum ultima oara reintegrat, de pe 26 ianuarie, nu m-au lasat sa muncesc, nu am avut acces la documente, mi s-au pus numai piedici. Voi sta in preaviz 30 de zile si o voi lua chiar de maine de la capat, voi contesta decizia de concediere in instanta", a declarat Stelian Aivancesei.

Managerul Spitalului Judetean, Ovidiu Mimor, spune ca nu a facut altceva decat sa respecte legea.

“Postul de sef serviciu resurse umane s-a desfiintat pe data de 10 februarie, dumnealui are preaviz de 30 de zile si eu nu am facut altceva decat sa respect legea si nimic mai mult", a declarat Ovidiu Mimor.

Stelian Aivancesei a fost concediat prima oara pe 18 iunie 2009, pe motive disciplinare, dupa ce anterior a fost trecut pe o functie inferioara, ca urmare a unui control al Curtii de Conturi, care a stabilit ca nu indeplineste conditiile pentru a ocupa functia de sef serviciu resurse umane. Pana acum, Aivancesei a reusit sa adune trei decizii de concediere si tot atatea hotarari judecatoresti definitive si irevocabile de reintegrare pe functia de sef serviciu resurse umane, si cum din nou a fost concediat, povestea pare a fi una fara sfarsit.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
31

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
64

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
312

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...