Şeful Direcţiei Regionale Antifraudă Suceava, de care aparţine şi judeţul Botoşani, schimbat din funcţie!

Şeful Direcţiei Regionale Antifraudă Suceava, de care aparţine şi judeţul Botoşani, schimbat din funcţie!
Şefii din şase direcţii regionale antifraudă au fost înlocuiţi în funcţie, trei dintre aceştia preluând alte direcţii, înlocuit fiind şi inspectorul general adjunct al Direcţiei Generale Antifraudă din structura Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), prin decizii ale premierului Ponta.

Astfel, au fost eliberaţi din funcţia de inspector general adjunct antifraudă Valeriu Gâlă (Direcţia Generală Antifraudă din structura ANAF), Claudiu Codrea (Direcţia Regională Bucureşti), Cosmin Georgescu (Direcţia Regională Suceava), Gabriel Cărbunaru (Direcţia Regională Alexandria), Adrian-Paul Voicu (Direcţia Regională Târgu Jiu), Călin Vesa (Direcţia Regională Deva), Iulian-Bogdan Gheorghe (Direcţia Regională Oradea).

În locul acestora au fost numiţi Marius Stănilă (în structura ANAF), Dan Niță (Suceava), Claudel Şelaru (Târgu-Jiu), Marius Coturbaş (Oradea).

În acelaşi timp, o parte dintre inspectorii înlocuiţi au fost mutaţi pe un post similar, dar la alte regionale, respectiv Cosmin Georgescu (de la Suceava la Alexandria), Iulian-Bogdan Gheorghe (de la Oradea la Bucureşti) şi Adrian-Paul Voicu (de la Târgu-Jiu la Deva).

Premierul precizează în decizie că schimbările au fost efectuate la propunerea Ministerului Finanţelor.
Inspectorii ocupau posturile respective din septembrie 2013, surse din Ministerul Finanţelor declarând atunci pentru MEDIAFAX că numirile ar fi temporare, până la ocuparea acestor posturi prin concurs, conform procesului de restrucurare a ANAF, care se încheia până la 1 decembrie.

Sursa: Mediafax

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 22:03
154

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

astăzi, 21:22
38

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
53

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...