Sediul PNL Botosani, spart de doua ori in weekend!

Sediul PNL Botosani, spart de doua ori in weekend!

FLORIN TURCANU, deputat de Botosani, lider PNL Botosani

Hotul a furat prima data un laptop, pe care, cateva ore mai tarziu, l-a adus inapoi! Presedintele PNL, Florin Turcanu, spune ca informatiile cu privire la datele pe care laptopul le continea au fost furnizate din interiorul partidului.

Vineri si duminica, sediul PNL Botosani a fost spart, hotul manifestand interes pentru informatii legate de contabilitate si de reteaua electorala. Cel putin asta crede Florin Turcanu, care a anuntat ca de astazi va pune paza la partid. 

"Vineri seara, sediul a fost spart prin pod si au luat un laptop cu date unde era reteaua electorala si date de contabilitate, si l-au adus inapoi la ora 4. L-au aruncat in curte. Au luat din laptop doar informatiile de care aveau nevoie. Cu siguranta informatia a fost din interior. Duminica seara au spart sediul prin geamul din spatele cladirii si au furat un telefon, un monitor si automatul de cafea. Am sesizat politia de sambata dimineata. E clar ca cineva din interior a dat informatia. Mi se pare cusuta cu ata alba toata aceasta treaba. Sper ca a luat tot ce a avut de luat, sa nu mai sparta a treia oara. O sa pun paza la partid de astazi", a precizat deputatul Florin Turcanu, liderul PNL Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
37

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
62

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
29

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...