Sedinta Extraordinara a Consiliului Judetean, in direct pe Live Botosani!

Sedinta Extraordinara a Consiliului Judetean, in direct pe Live Botosani!

Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani

Vineri, de la ora 11.00, este programata Sedinta Extraodinara a Consiliului Judetean Botosani, in cadrul careia se vor repartiza sumele de buget, pe unitati administrativ-teritoriale. Sedinta va fi transmisa in direct pe internet, de www.live.botosani.ro, inregistrarea evenimentului putand fi urmarita ulterior, accesand in meniul paginii optiunea Transmisii inregistrate.

"Am avut ieri o consultare cu primarii si maine la ora 11.00 este programata Sedinta Extraodinara a CJ pentru repartizarea sumelor de buget pe unitati administrativ-teritoriale, dupa care fiecare entitate, in baza acestor sume, isi contruieste bugetul propriu, apeleaza la procedura de dezbatere publica in minimum 15 zile si in final in consiliile locale, respectiv CJ, se aproba bugetele localitatilor si judetului nostru", a precizat Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani.

Conform celor precizate de presedintele CJ, este vorba despre doua categorii de sume, respectiv sume alocate drumurilor judete si comunale, fiind vorba de 14,27 milioane lei si pentru echilibrarea bugetelor locale din TVA - 21,90 milioane, si din impozit pe venit - 9,96 milioane lei.

Consiliul Judetean spera ca, pana la sfarsitul lunii februarie, sa aiba bugetul pe 2010, iar pana la inceputul luni martie toate celelalte localitati sa aiba bugetul aprobat.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
354

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
375

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
230

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...