Şedinţă de Consiliu Judeţean! Vezi proiectele de hotărâre!

Consilierii judeţeni se întrunesc, astăzi, pentru prima dată în acest an în şedinţă ordinară.

Proiectele de pe ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre privind achitarea cotizaţiei Judeţului Botoşani la Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România, pentru anul 2015.
2. Proiect de hotărâre privind achitarea cotizaţiei anuale a judeţului Botoşani la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară EURONEST– Iaşi în sumă de 17.546,24 euro, din bugetul propriu judeţean, pentru anul 2015.
3. Proiect de hotărâre privind achitarea contribuţiei judeţului Botoşani la Agenţia pentru Dezvoltare Regională Nord-Est Piatra Neamţ în sumă de 860.000 lei din bugetul propriu judeţean, pentru anul 2015, din care 660.000 lei pentru Fondul pentru Dezvoltare Regională şi 200.000 lei pentru Biroul Regional de Cooperare Transfrontalieră Suceava.
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea cotizaţiei Judeţului Botoşani pentru anul 2015 către Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară ECOPROCES Botoşani.
5. Proiect de hotărâre pentru aprobarea cotizaţiei Judeţului Botoşani pentru anul 2015 către Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară AQUA BOTOŞANI.
6. Proiect de hotărâre privind însuşirea Planului Strategic al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Botoşani pe anul 2015.(detalii)
7. Proiect de hotărâre privind aprobarea unor tarife pentru drumurile publice administrate de către Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Botoşani, pentru anul 2015.
8. Proiect de hotărâre privind aprobarea reţelei şcolare a învăţământului special din Judeţul Botoşani, pentru anul şcolar 2015 – 2016.
9. Proiect de hotărâre privind aprobarea Caietului de obiective,  Regulamentului de organizare şi desfăşurarea concursului de proiecte de  management, condiţiile de participare la concurs şi bibliografia pentru Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Botoşani, instituţie publică de cultură din subordinea Consiliului Judeţean Botoşani.(detalii)
10. Proiect de hotărâre privind constituirea comisiei de concurs de proiecte de management/soluţionare a contestaţiilor în vederea ocupării postului de manager la Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Botoşani -  instituţie publică de cultură din subordinea Consiliului Judeţean Botoşani.
11. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii duratei de folosinţă gratuită până la 31.12.2015, de către Biblioteca Orăşenească Dorohoi, a spaţiului în suprafaţă totală de 119,76 mp, situat la parterul clădirii Muzeului de Ştiinţele Naturii Dorohoi, compus din 4 (patru) camere, amplasat în municipiul Dorohoi, str. A.I. Cuza nr.43, aparţinând domeniului public al judeţului Botoşani, aflat în administrarea Muzeului Judeţean Botoşani.
12. Proiect de hotărâre privind aprobarea solicitării de transmitere a unor bunuri imobile, situate în municipiul Botoşani, str. Cuza Vodă nr. 2, din domeniul public al statului şi din administrarea Ministerului Finanţelor Publice – Agenţia Naţională de Administrare Fiscală în domeniul public al judeţului Botoşani şi în administrarea Consiliului Judeţean Botoşani.
13. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării şi completării inventarului bunurilor aparţinând domeniului public al judeţului Botoşani, aflate în administrarea Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Botoşani, respectiv Memorialului Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii Mihai Eminescu.
14. Proiect de hotărâre privind aprobarea strategiei tarifare pentru serviciile publice de alimentare cu apă şi de canalizare revizuită, modificării Contractului unic de delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apă şi de canalizare prin concesiune – în judeţul Botoşani prin actul aditional nr. 3.

Şedinţa va fi transmisă în direct pe Live.botosani.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

Saturday, 28 September 2024

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

Saturday, 28 September 2024

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

Saturday, 28 September 2024

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...