Cătălin Flutur: “Nu l-am văzut pe domnul Portariuc să strige că nu are cu ce să dezvolte oraşul”

Fostul primar al municipiului Botoşani, Cătălin Flutur,  a criticat lipsa de reacţie a social-democraţilor vizavi de modul în care s-au făcut alocările către unităţile administrativ-teritoriale, municipiul Botoşani neprimind niciun ban de la Guvernul Ponta pentru echilibrarea bugetului local.

Flutur a spus că cei de la PSD au fost vocali în urmă cu ceva timp când s-au alocat nişte bani de la Consiliul Local, dar acum niciun unul nu a deschis gura.

“Am constatat cu suprindere un lucru, mai ales după cât am fost noi de terfeliţi undeva la ultima rectificare de buget, noi cei de la PNL, chiar jigniţi de o serie de membri PSD că nu am făcut o repartizare corectă din punctul lor de vedere a bugetului şi a sumelor care rămâneau la dispoziţia Consiliului Judeţean. Am constatat cu surprindere că s-a ajuns acolo unde s-a dorit. Să împartă Guvernul Ponta banii şi Guvernul Ponta a împărţit banii împreună cu Dragnea, iar municipiul Botoşani nu a luat niciun leu şi nu am văzut să mai strige nimeni de la PSD, să mai strige domnul primar Portariuc că nu are cu ce să dezvolte oraşul. O tăcere ca de mormânt. Ba mai mult, aproape că li se părea normal să fie aşa. Eu, ca locuitor al municipiului Botoşani, şi în numele colegilor din PNL, întreb botoşănenii dacă este corect ca Botoşaniul să nu primească niciun ban de la Guvernul Ponta", a spus Cătălin Flutur.

 

Spune-ne opinia ta