Şedinţa de Colegiu Prefectural, presărată cu declaraţii de iubire. Vezi protagoniştii

Şedinţa de Colegiu Prefectural, presărată cu declaraţii de iubire. Vezi protagoniştii
Şedinţa de Colegiu Prefectural de marţi a fost presărată cu replici care au destins atmosfera şi au stârnit amuzamentul celor din sală.

Protagonişti au fost prefectul Costică Macaleţi, Teodor Dimitriu, directorul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi Marius Budăi, praspătul director care a promovat concursul la Casa Judeţeană de Pensii.

În cadrul şedinţei de joi, mai mulţi directori de instituţii au trebuit să prezinte stadiul implementării proiectelor cu fonduri europene.

Când a venit rândul directorului Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, întrucât prezentarea era pe mai multe foi, prefectul i-a spus acestuia: Ca să îl parafrazez pe nenea Iancu: Bobocule, dacă mă iubeşti, fi scurt.


În replică, Dimitriu i-a spus lui Macaleţi: "Cu toate că nu vă iubesc, o să fiu scurt."

Când a venit rândul directorului de la Casa Judeţeană de Pensii să prezinte material, prefectul i-a spus: "La domnul Budăi am numărat vreo 30 de foi", răspunsul şefului CJP fiind: “Eu vă iubesc".

Schimbul acesta de replici a stârnit râsete în rândul celor prezenţi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani – FC Voluntari, astăzi de la ora 14:30

astăzi, 10:40
89

FC Botoșani și FC Voluntari se întâlnesc astăzi în etapa a opta a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!FC Botoșani are un total de 2...

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și F.C. Voluntari!

astăzi, 10:24
148

Meciul, contând pentru runda a VIII-a din această ediție a play-out-ului SuperLigii României, se va desfășura pe stadionul "Municipal" din Botoșani și va începe la or...

Lumânările lăsate nesupravegheate, pericol de incendiu. Pompierii vor fi la datorie în Noaptea de Înviere!

astăzi, 09:43
24

În Noaptea de Înviere şi de Paşte credincioșii vor aprinde lumânări sau candele în locuinţe. Pentru ca aceste sărbători să fie petrecute fără incidente, Inspectoratul...