INCREDIBIL! Suspiciuni că la Spitalul Judeţean se fură din lucrurile morţilor!

INCREDIBIL! Suspiciuni că la Spitalul Judeţean se fură din lucrurile morţilor!
Fapte de neimaginat la Spitalul Judeţean Mavromati aduse în atenţie de preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu!

La urechile acestuia au ajuns mai multe sesizări cum că ar fi angajaţi ai unităţii spitaliceşti care ar fura din bunurile persoanelor care decedează în spital.

Florin Ţurcanu face un apel la liderii de sindicat din cadrul spitalului să le transmită tuturor salariaţilor să îşi ducă la îndeplinire atribuţiile aşa cum trebuie, şi să nu se transforme din angajaţi ai sistemului sanitar în infractori.

“Fac un apel către liderii de sindicat de la Sanitas de la Spitalul Judeţean. Apreciez că luptă pentru drepturile angajaţilor, dar vreau să îi rog să înţeleagă că angajaţii au şi obligaţii. Eu sunt de acord să le dăm toate drepturile, dar de atât cât avem disponibil în buget şi în acelaşi timp sunt convins că aşa ar trebui să fie toţi angajaţii să respecte atribuţiile. Se întâmplă lucruri la Spitalul Judeţean care, din punctul meu de vedere, sunt ciudate şi foarte grave. Să ajungi ca o persoană să moară în spital şi să îi fure cerceii din ureche, la alţii le-au furat pijamalele şi au ajuns la morgă fără pijamale. Este o chestiune de neacceptat şi parcă discutăm de Spitalul Judeţean ca de o zonă unde se adună şi fac infracţiuni. Eu am fost corect cu ei dar dacă s-a ajuns să se fure este un lucru foarte grav", a declarat Florin Ţurcanu, care a mai spus că soţia sa i-a povestit că unei rude care a murit în spital i s-a furat verigheta.

În plus, şeful CJ a mai precizat că a primit reclamaţii şi la adresa medicilor de la Morgă, care au un limbaj neadecvat faţă de rudele decedaţilor.

“Am înţeles că este un medic care tună şi fulgeră, batjocoreşte. L-am sunat pe domnul Iliuţă, dumnealui m-a asigurat că face tot ce depinde de el. Eu chiar îl compătimesc. S-a aruncat în groapa cu lei. Omul îşi face treaba, dar trebuie să aibă şi susţinere. Ferească Dumnezeu să le arăt eu cine este şeful pe acolo. Dacă vor ieşi într-o zi cu hainele în cap o să zică că cineva este rău", a completat Florin Ţurcanu.

Conducerea Spitalului Judeţean a demarat o anchetă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
73

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
88

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
31

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...