Se intorc ninsorile!

Se intorc ninsorile!
România nu iese încă de sub zodia frigului. Meteorologii ne avertizează că în zilele următoare pe lângă CODUL PORTOCALIU de ger anunţat în aproape toata ţara până pe 3 februarie, vor urma ninsori abundente şi viscol în sudul ţării.

În Moldova va fi cel mai frig astăzi, mai ales în nordul regiunii, unde şi norii vor fi ceva mai mulţi. În rest destul soare şi puţini nori, minus 15... minus 16 grade la Suceava şi în Botoşani, minus 14 la Piatra Neamt şi la Iaşi, relateaza rtv.

De joi norii se înmulţesc în sudul ţării, unde apar ninsorile, dar şi intensificări ale vântului. În celelalte regiuni cerul va fi variabil şi nu putem vorbi de precipitaţii. Valori maxime vor fi cuprinse între minus 16 grade la Suceava şi minus 3 la Constanţa.

Vineri ninsorile se extind in majoritatea regiunilor, cu exceptia sud-estului, unde mai întârzie puţin. Vântul va fi mai turbulent în sudul şi în estul ţării. Temperaturile rămân modeste, dar valorile cresc cu 3-4 grade în sudul ţării, chiar si mai mult in Dobrogea si vor fi cuprinse între minus 15 grade la Suceava şi 3 grade cu plus la Constanţa.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
37

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
362

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...

”Pictorița” de la Poliția de Frontieră, din nou aproape de copiii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 15:32
84

În astfel de momente, politiștii de frontieră au venit din nou în ajutorul celor față de care soarta nu a fost deloc darnică.Poliţiştii de frontieră botoşăneni au răspuns &i...