Talharia de 37.000 de euro: Descinderi in Botosani si Broscauti!

Talharia de 37.000 de euro: Descinderi in Botosani si Broscauti!
Perchezitii, in aceasta dimineata, la Complexul Lebada si locuinta lui Aurel Fediuc, dar si la Broscauti! In cursul zilei de miercuri, procurori din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani, alaturi de politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, au descins in trei locatii din judetul Botosani, in cazul talhariei de pe 28 decembrie de pe strada Petru Rares.

Au fost efectuate perchezitii simultane, atat in municipiul Botosani, cat si in localitatea Broscauti.

Una dintre perchezitii a avut loc la Complexul Lebada, care apartine lui Aurel Fediuc, socrul lui Daniel Hutanu, principalul suspect in cazul talhariei. Oamenii legii au descins si la locuinta patronului de la Lebada. Potrivit procurorului de caz, Aurel Fediuc este invinuit de favorizarea infractorului.

O alta perchezitie a avut loc in localitatea Broscauti, la locuinta lui Constantin Hutanu, fratele lui Daniel Hutanu. Constantin Hutanu este de asemenea acuzat, ca si fratele sau, de talharie.

"In urma perchezitiilor s-au ridicat mai multe probe care privesc cauza", a declarat procurorul Dragos Bujorean, purtator de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani.

Pana in prezent, in dosarul privind talharia de 37.000 de euro sunt opt suspecti. Pentru alti doi suspecti, Constantin Hutanu si Florin Ciobanu, cel de-al doilea acuzat de complicitate la talharie, procurorii vor formula propunere de arestare preventiva.

In cursul zilei de marti au fost facute si reconstituiri in locul in care a avut loc talharia.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
432

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
145

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
415

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...