Se anunţă schimbări în rândul inspectorilor şcolari!

Inspectorii şcolari din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani intră în focul evaluărilor, calendarul fiind aprobat în Consiliul de Administraţie, evaluarea activităţii acestora urmând a se desfăşura până la sfârşitul lunii septembrie.

Până pe data de 15 iulie, inspectorii şcolari trebuie să depună la secretariat fişele de autoevaluare şi rapoartele de autoevaluare, în perioada 16-18 iulie are loc evaluarea, iar punctajele şi calificativele se vor acorda de către Consiliul de Administraţie în perioada 21-25 iulie.

“Până la sfârşitul lunii iulie, toţi inspectorii şcolari vor cunoaşte atât punctajele cât şi calificativele. Dacă fac o apreciere generală, sunt mulţumită de activitatea Inspectoratului Şcolar Judeţean pentru că obiectivele pe care noi ni le-am propus la începutul anului şcolar au fost realizate. Mai există şi disfuncţiuni, acestea se vor discuta în şedinţa Consiliului de Administraţie şi va fi luată în calcul o anumită strategie pentru îmbunătăţirea calităţii învăţământului botoşănean", a declarat Mihaela Huncă, inspector general al ISJ Botoşani.

Aceasta a spus că vor fi şi schimbări în rândul inspectorilor şcolari, dar nu a nominalizat deocamdată vreo persoană care ar urma să fie înlocuită din funcţie.

“Începând cu 1 septembrie se vor face detaşări pe funcţia de inspector şcolar. Probabil vor fi şi schimbări. Nu pot spune acum pe ce zone, e prematur să spun", a mai spus precizat ISJ.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean, devenit de puțin timp bunic, a murit în Germania chiar de ziua mamei sale!

astăzi, 08:35

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Botoșani, plecat în Germania la muncă. Nu a mai apucat să-și vadă nepoțelul și s-a stins chiar de ziua mamei lui. Mihai Rusu, un bărbat de ...

IPS Calinic în Decalogul Profesorului: ”Sădește cu nădejde în sufletul fiecărui învățăcel bucuria cunoaşterii!”

astăzi, 08:03

Înaltpreasfințitul Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, a formulat de Ziua Mondială a Educației un „Decalog al Profesorului” adresat celor care au misiunea de a căl...

Construirea unui nou stadion la Botoșani devine o certitudine. ”Singurii oameni care se ocupă de stadion sunt primarul și cu mine!”

astăzi, 07:48

Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani, a declarat după meciul cu Rapid București, câștigat de „roș-alb-albaștri” cu 2-0, că a făcut echipă cu primarul municipiului Boto...