Sume imputate Primăriei Botoşani de Curtea de Conturi, după contractul cu firma de pază! Vezi de ce!

Contractul pe care Primăria Botoşani l-a încheiat anul trecut cu o firmă de pază aduce imputări din partea Curţii de Conturi.

În urma verificărilor făcute de reprezentanţii acestei instituţii s-a constatat că anumite obiective din municipiu care au fost date în paza celor de la Forţa Rapidă, erau păzite şi de poliţişti sau jandarmi.

Suma imputată Primăriei Botoşani depăşeşte 10.000 de lei, inspectorii Curţii de Conturi concluzionând că s-au plătit bani publici pentru aceeaşi activitate, desfăşurată de structuri diferite.

“Au fost imputate sume pentru faptul că s-au suprapus zone de pază cu alte instituţii de pază ale statului român, în speţă Jandarmeria, Poliţia, Poliţia Locală şi era şi firma aceasta. Au fost lupte acerbe să se mai dea jos din imputare şi s-a ajuns la o sumă mai mică", a declarat viceprimarul Eugen Ţurcanu.

Contractul cu firma de pază s-a ridicat la aproape 50.000 de lei şi a fost valabil până la finalul anului 2013.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean, devenit de puțin timp bunic, a murit în Germania chiar de ziua mamei sale!

astăzi, 08:35

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Botoșani, plecat în Germania la muncă. Nu a mai apucat să-și vadă nepoțelul și s-a stins chiar de ziua mamei lui. Mihai Rusu, un bărbat de ...

IPS Calinic în Decalogul Profesorului: ”Sădește cu nădejde în sufletul fiecărui învățăcel bucuria cunoaşterii!”

astăzi, 08:03

Înaltpreasfințitul Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, a formulat de Ziua Mondială a Educației un „Decalog al Profesorului” adresat celor care au misiunea de a căl...

Construirea unui nou stadion la Botoșani devine o certitudine. ”Singurii oameni care se ocupă de stadion sunt primarul și cu mine!”

astăzi, 07:48

Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani, a declarat după meciul cu Rapid București, câștigat de „roș-alb-albaștri” cu 2-0, că a făcut echipă cu primarul municipiului Boto...