Schimb de experienta romano-moldavo-ucrainean

Schimb de experienta romano-moldavo-ucrainean
În data de 22 octombrie 2015, la Botoșani, România, a avut  loc SCHIMBUL DE EXPERIENTA organizat în cadrul  Proiectului DEVELOPMENT OF THE AGRICULTURE SECTOR THROUGH CREATION OF AN AGRICULTURAL CROSS-BORDER NETWORK MIS-ETC 1687  finanţat de Uniunea Europeană prin intermediul Programului Operaţional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013 cu un buget de  2.400.928,36 euro respectiv 10.633.231,52 lei. 
Beneficiarul Proiectului: Consiliul Raional Sîngerei (MD) si Partenerii: Municipiul Botoșani (RO);Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani (RO);Agenția Regională pentru Reconstrucție și Dezvoltare, Odessa (UA);Agenția pentru dezvoltare socio-economică durabilă “BizGates, Chișinău (MD).
Obiectivul principal : Creșterea productivității și competitivității sectorului agricol prin intensificarea relațiilor economice și comerciale dintre partenerii transfrontalieri, pentru îmbunătățirea situației economice în aria programului.

Crearea rețelei agricole transfrontaliere încurajează inovația și dezvoltarea în sectorul agricol, prin colaborare și creșterea numărului de parteneriate. Unul din rezultatele implementării proiectului este reamenajarea Pieței Viilor din Municipiul Botoșani, care va deveni astfel un exemplu de spațiu modernizat pentru comercializarea produselor agricole și agro-industriale.
Portalul on-line www.agriborders.ro  creat in cadrul acestui proiect oferă posibilitatea promovării produselor agricole de o parte și de alta a celor trei granițe, reprezentând o platformă de lansare a produselor agricole made in cross-border area.

Mai multe informaţii despre proiectele transfrontaliere de acest tip pot fi găsite pe pagina web www.ro-ua-md.net .

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să contactaţi :
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani, 
Echipa de implementare 
0331 711039, 0331 711038











 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
60

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
329

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
60

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...