Motivul ultimului accident din intersecția de la Roşiori, o ceartă conjugală!

Motivul ultimului accident din intersecția de la Roşiori, o ceartă conjugală!
Principala cauză care a dus la accidentul de la intersecţia dintre drumul judeţean dintre Roşiori şi Costeşti cu drumul naţional dintre Botoşani şi Săveni a fost cearta pornită de soţia şoferului care îi reproşa conducătorului auto că a cheltuit bani cu achiziţia de cauciucuri de iarnă.

Cel puţin aşa susţin reprezentanţii ATOP şi ai poliţiei botoşănene, întruniţi joi în şedinţă ordinară.

Şeful Poliţiei, comisarul şef Mihai Bunduc a fost cel care a explicat motivele care au dus la acest accident:

"În statistica prezentată am inclus şi accidentul de la Roşiori. Dacă soţia i reproşa soţului că a avut bani pentru cauciucuri de iarnă dar pentru ea nu găseşte bani să-i cumpere haine sau aşa ceva. Şi atunci conducătorul auto a uitat de intersecţie şi s-a întâmplat accidentul", a declarat şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Şeful ATOP, Dumitru Zmău, a reluat o glumă a consilierului Gheorghe Vîzdoagă, care a spus că ar fi fost bună o bandă rezonatoare pe drum şi una adezivă pe gura femeii.

"Dacă îi puneam o bandă adezivă, eliminam accidentul, după cum spune domnul Vâzdoagă, şi gata! Doamna nu mai vorbea, omul era atent la drum", explică şi Dumitru Zmău.
"Dacă atâta lume spune că această intersecţie nu este bine sistematizată, aşa o fi, omul nu percepe foarte bine locul unde circulă, trebuie să găsim soluţii şi aşa cum am mai spus astăzi omului trebuie să-i faci bine şi cu de-a sila, cocoaşe, tunele, bariere, benzi rezonatoare, sunt o sută şi ceva de modalităţi de a-i trezi în intersecţie, declară Dumitru Zmău, şeful ATOP.


Accidentul s-a petrecut în urmă cu o săptămână, când şoferul unui Opel Vectra, Laurențiu R, de 39 de ani, din Durnești, care circula dinspre Costeşti spre Roşiori, având în maşină pe soţie şi pe cei doi copii, nu a oprit la indicatorul STOP pentru a da prioritate unui VW care circula dinspre Botoşani şi Săveni, cu patru persoane la bord, condus de Bogdan B., de 28 de ani, din Săveni.

Cele două autoturisme s-au izbit, bucăţi din ambele sărind la zeci de metri distanţă, fiind puternic avariate. Trei persoane din Opel au fost rănite, mai multe ambulanţe fiind solicitate la locul accidentului pentru a transporta victimele la spital.

Citește și GRAV accident la Roşiori! Trei persoane rănite după ce maşinile în care se aflau s-au făcut praf! FOTO 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un incendiu provenit de la un scurtcircuit a cuprins subsolul unui bloc din Botoșani!

astăzi, 18:17
21

Panică, în această după-amiază, pe scara unui bloc de pe Aleea Arcului din municipiul Botoșani, după ce la subsol a izbucnit un incendiu.Locatarii au simțit miros de fum și de plasti...

Cel mai mare program de investiții în educație în administrația lui Cosmin Andrei: 50 de milioane de euro în 3 ani și jumătate

astăzi, 17:49
21

„Am promis în 2020 programul EDUCAȚIE INTELIGENTĂ ÎN ȘCOLI MODERNE. M-am ținut de cuvânt și am alocat în ultimii trei ani și jumătate peste 50 de milioane de euro,...

Ce riscă botoșănenii care nu folosesc toți banii de pe cardurile de energie!

astăzi, 17:32
50

Teoretic, aceste carduri ar fi trebui să expire la finele lunii aprilie, dar Guvernul a anunțat prelungirea valabilității cardurilor de energie până la data de 31 mai.Prin intermediul u...