Scandal la Scoala din Vf. Campului: Salarii intarziate din cauza neglijentei unui contabil-sef de primarie!

Scandal la Scoala din Vf. Campului: Salarii intarziate din cauza neglijentei unui contabil-sef de primarie!
Mai multi profesori de la Scoala Vf. Campului au venit la Consiliul Judetean, pentru a cere ajutorul autoritatilor judetene, dupa ce le-au intarziat salariile cu mai bine de o saptamana.

De vina, spun ei, este contabilul-sef al Primariei Vf. Campului, care nu a trimis bugetul spre avizare catre Directia de Finante Botosani.

Din aceasta cauza, 37 de profesori nu au primit salariile la timp, intarzirea fiind de 11 zile.

Prefectul Costica Macaleti a cerut suspendarea atributiilor pentru contabilul-sef si delegarea unei alte persoane din primarie, care sa preia atributiile si sa deblocheze situatia.

"Nu este posibil ca din cauza unui salariat al primariei sa se blocheze salariile profesorilor", a declarat Costica Macaleti.

De asemenea, primarul comunei Vf. Campului a transmis ca persoana vinovata, in speta contabilul-sef al institutiei, va suporta consecintele faptelor sale.

Presedintele Consiliului Judetean i-a cerut primarului din Vf. Camplului, Aurel Ungureanu, sa ia legatura cu directorul Directiei de Finante si sa rezolve astazi situatia cu salariile profesorilor.

"Acela (contabilul-sef, n.r.) e un beÈ›iv care face acolo ce vrea el È™i primarul are multe probleme din cauza lui. Are un proiect în pericol să îl piardă pentru că nu a depus actele. Asta e realitatea", a declarat Florin Turcanu, presedintele Consiliului Judetean Botosani.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
45

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
45

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
300

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...