FORUM ECONOMIC: Oportunităţi de investiţii în mediul rural botoşănean

FORUM ECONOMIC: Oportunităţi de investiţii în mediul rural botoşănean
Consiliul Judetean Botosani, Asociaţia PRO Botoşani, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani, Comune.Botosani.Ro, cu sprijinul Asociației Comunelor din România - filiala Botoșani, organizeaza Forumul Economic ce va avea loc în data de 18 aprilie 2013, ora 10:30, la Hotel Rapsodia Botoşani - sala de conferinţe Mihai Eminescu.

Aceasta a doua editie a Forumului de investitii are ca scop prezentarea oportunităţilor de investiţii din judeţul Botoşani şi de a stimula cooperarea economică prin facilitarea contactelor între reprezentanţii mediilor de afaceri şi crearea de parteneriate bilaterale:

- investitorii vin să identifice oportunităţi şi proiecte de cooperare şi investiţii, printre oamenii de afaceri şi autorităţile locale din Botoşani;
- concretizarea proiectelor şi perspectivelor de afaceri;
- forumul reprezintă un demers prin care se încearcă atragerea oamenilor de afaceri interesaţi să investească în mediul rural botoşănean.
 
În cadrul forumului vor fi discutate mai multe teme de interes, printre care: oportunitati de investitii în mediul rural, noutăţi privind modalităţile de accesare a fondurilor europene pe diferite măsuri: axe, măsuri, beneficiari; forme de sprijin în agricultură pentru 2013; organizarea exploataţiilor agricole şi a diferitelor forme asociative; promovarea meşteşugurilor tradiţionale; integrarea tinerilor în spaţiul rural.

Printre participanţi, se vor regăsi: Camere de comerţ, grupuri bancare, fonduri de garantare, firme de consultanţă specializate în atragerea fondurilor europene, organizaţii ale mediului de afaceri şi reprezentanţi din partea departamentelor specializate din Guvernul României.

Evenimentul va fi susţinut mediatic şi va fi transmis în direct pe internet de www.Live.Botosani.ro
www.comune.botosani.ro/oportunitati
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

astăzi, 23:39
29

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

astăzi, 22:15
177

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

astăzi, 21:52
135

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...