Salon Lotus – ai grijă de tine!

Salon Lotus – ai grijă de tine!

Salonul Lotus, situat în Bd. Mihai Eminescu nr. 26, în cadrul Complexului Bulevard, oferă servicii de masaj și remodelare corporală.

Conceput ca o oază de liniște, relaxare și frumos, într-un spațiu elegant și primitor, Salonul Lotus vă pune la dispoziție servicii de calitate cu personal policalificat, în condiții de confort și igienă maxime.

 

Fie că doriți să vă răsfățați corpul și psihicul la un masaj de relaxare sau aveți nevoie de masaj terapeutic pentru diverse afecțiuni medicale sau vă place să experimentați tipuri exotice de masaj (cu pietre vulcanice, hawaiian, detoxifiere cu miere de albine) sau vă interesează întreținerea aspectului fizic, la Salonul Lotus veți fi întâmpinați cu profesionalism, seriozitate, produse calitative, atmosferă relaxantă și confort sporit.



De asemenea, punem la dispoziția dumneavoastră aparatură performantă pentru remodelare corporală și terapii faciale, cu rezultate garantate, la prețuri accesibile.

La Salonul Lotus vi se oferă produse de unică folosință (papuci, halat, lenjerie intimă, bentițe cosmetice), în funcție de necesități, plus prosoape sterilizate pentru fiecare client.

Tipurile de masaj de care puteți beneficia la salonul nostru sunt: masaj de relaxare/întreținere, masaj de slăbire și tonifiere, masaj terapeutic, masaj anticelulitic, masaj de detoxifiere cu miere de albine, reflexoterapie (masaj reflexogen), drenaj limfatic, maderoterapie (masaj cu bețe de bambus), terapie geotermală (masaj cu pietre vulcanice), masaj hawaiian Lomi Lomi, masaj capilar antistres, masaj facial antirid, magnetoterapie (masaj cu ventuze magnetice), masaj cu ventuze de silicon.

Pentru remodelare corporală Salonul Lotus vă oferă terapii cu următoarele tipuri de aparate: BCS Lipolaser, cavitație, radiofrecvență multipolară corporală, vacuum cu radiofrecvență, electrostimulare musculară, ultrasunete și infraroșu corporal.

Pentru terapii faciale puteți opta pentru radiofrecvența tripolară facială, ultrasunete facial și/sau ultrasunete contur ochi.



Alte servicii oferite: împachetări corporale, gomaj corporal, gomaj facial plus aplicare mască, masaj facial cu uleiuri naturale, tratamente faciale.  

Pentru programări, persoana de contact Eliza Chisaliță 0758315883 sau pe pagina de Facebook/SalonLotus.



Vă așteptăm cu drag!



 

 

Spune-ne opinia ta