Botoșănean dispărut de mai bine de un an în Germania. Poliția cere ajutorul populației

Botoșănean dispărut de mai bine de un an în Germania. Poliția cere ajutorul populației

Un bărbat de 48 de ani, din municipiul Botoșani, a fost dat în urmărire de către polițiști, după ce familia acestuia l-a declarat dispărut.

Eugen Irimia a plecat la muncă în Germania, în luna februarie a anului trecut, unde ar fi lucrat în localitatea Ulm.

„Acesta a ținut legătura cu membrii familiei până în luna martie a.c., atât telefonic cât și pe site-ul de socializare Facebook, iar de atunci și până în prezent a întrerupt orice legătură cu aceștia”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean din Botoșani.

Semnalmentele bărbatului sunt următoarele: înălțimea aproximativă de 1,70 m, aproximativ 75 kg,  păr şaten închis, ochi căprui. Nu are semne particulare.

Cei care află date despre persoana în cauză, sunt somați să raporteze prin serviciul 112 sau să se prezinte la cea mai apropiată secție de poliție.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
754

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
71

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
296

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...