Botoșănean dispărut de mai bine de un an în Germania. Poliția cere ajutorul populației

Botoșănean dispărut de mai bine de un an în Germania. Poliția cere ajutorul populației

Un bărbat de 48 de ani, din municipiul Botoșani, a fost dat în urmărire de către polițiști, după ce familia acestuia l-a declarat dispărut.

Eugen Irimia a plecat la muncă în Germania, în luna februarie a anului trecut, unde ar fi lucrat în localitatea Ulm.

„Acesta a ținut legătura cu membrii familiei până în luna martie a.c., atât telefonic cât și pe site-ul de socializare Facebook, iar de atunci și până în prezent a întrerupt orice legătură cu aceștia”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean din Botoșani.

Semnalmentele bărbatului sunt următoarele: înălțimea aproximativă de 1,70 m, aproximativ 75 kg,  păr şaten închis, ochi căprui. Nu are semne particulare.

Cei care află date despre persoana în cauză, sunt somați să raporteze prin serviciul 112 sau să se prezinte la cea mai apropiată secție de poliție.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Preotul care slujește de peste un sfert de secol în Biserica-simbol a Botoșanilor: ”Din Cenușăreasa orașului a ajuns o frumoasă mireasă a lui Hristos!” (Foto, Video)

astăzi, 10:08
55

Pr. Dumitru-Florentin Mateciuc, născut pe 9 octombrie 1964, este licenţiat al Facultăţii de Teologie Bucureşti. De 26 de ani slujește în biserica-simbol a orașului Botoșani, care astăzi...

Deficitul de judecători la Botoșani s-a mai redus, dar suntem încă în topul național!

astăzi, 09:42
38

Dacă în luna februarie județul Botoșani se afla pe primul loc în România, cu cel mai mare deficit de judecători, situația s-a mai îmbunătățit: am coborât pe locul...

Deschiderea oficială a Olimpiadei Naționale de Limba ucraineană la Botoșani (Foto)

astăzi, 09:22
128

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se desfășoară a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pres...