Rezervele modernizate de la Maternitate nu au dotări, din lipsă de fonduri!

Rezervele modernizate de la Maternitate nu au dotări, din lipsă de fonduri!
Reprezentanţii de la Secţia de Obstetrică şi Ginecologie nu pot percepe, deocamdată, tarife pentru rezervele modernizate la standarde europene.

Din lipsă de fonduri, acestea nu au putut fi dotate cu televizoare şi frigidere, motiv pentru care şefii Spitalului Judeţean încearcă să facă aceste achiziţii pe datorie.

Urmează ca din banii care se vor colecta pe taxa care se va plati pentru cazarea pe perioada spitalizării în aceste rezerve să se achite şi contravaloarea bunurilor ce vor fi achiziţionate.

"Încă nu am stabilit un preţ, pentru că nu avem dotări. Conturile le avem blocate şi o să vedem în ce măsură vor fi agenti economici care pot să ne livreze televizoare, noi să începem, având o dotare, să încasăm şi să le plătim. E o formulă de a face investiţii cu conturile blocate", a declarat Viorel Iliuţă, managerul Spitalului Judeţean.

În acest moment, în spaţiile care ar trebui să funcţioneze rezervele au fost puse doar paturi, şi pacientele care sunt spitalizate nu plătesc niciun ban.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Iftime răspunde la acuzațiile de blat: „Ori suntem o națiune de proști, ori suntem duși de tot de acasă!”

astăzi, 14:37
162

Finanțatorul echipei FC Botoșani a răspuns acuzațiilor lansate de Nicu Grameni, crainicul meciurilor de acasă ale lui Dinamo. Grameni a sugerat că există îndoieli cu privire la corectitud...

Bani de la stat pentru românii care sunt nevoiți să meargă la tratament. CNAS subvenționează aceste servicii

astăzi, 14:10
60

Tratamentul balnear, recunoscut pentru beneficiile sale în reumatologie cronică, ortopedie, neurologie și boli vasculare, se află pe lista serviciilor decontate de Casa Națională de Asigur...

Klaus Iohannis se pensionează din postul de profesor pe care l-a avut rezervat timp de peste 20 de ani!

astăzi, 13:14
72

Catedra de profesor de Fizică a președintelui Klaus Iohannis de la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” din Sibiu a devenit vacantă și poate fi ocupată de un titular, scrie Ora ...