Tânără găsită spânzurată la marginea oraşului! FOTO

Tânără găsită spânzurată la marginea oraşului! FOTO
O tânără 15 ani şi-a pus capăt zilelor spânzurându-se de un copac dintr-o pădurice de la ieşirea din municipiul Botoşani, în apropiere de Hudum.

Doi ciobani care erau cu oile în zonă au povestit că au văzut-o pe fată cum se învârte în jurul unui copac, iar la scurt timp aceasta şi-a scos cordonul de la geacă, l-a legat de creanga unui copac, după care s-a spânzurat.







Ei au sunat la 112, la faţa locului deplasându-se criminaliştii.

"Nu mai avea suflare, dar mi-a fost frică să o ating. Am sunat la 112 şi am aşteptat Poliţia şi Salvarea", a spus unul dintre martori.

“Am găsit tânără care era în stop cardio-respirator, cu semne de moarte instalată şi nu a mai necesitat manevre de resuscitare", a declarat medicul Daniela Amarandei, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.





Tânara, Corina C., a lăsat un bilet de adio într-un caiet de la şcoală pentru părinţi şi se pare că a recurs la gestul de a-şi pune capăt zilelor pe fondul unor neînţelegeri cu aceştia.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației vrea responsabili cu educația rutieră în școli și inspectorate!

Marţi, 30 Aprilie 2024
66

Este vorba despre adresa Ministerului Educației nr. 27850 din 26.04.2024. Documentul este semnat de Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației.O altă solicitare a Ministerului Ed...

Jandarmii din Botoșani promovează pe 1 mai oferta educatională în domeniul militar pe Pietonalul Unirii

Marţi, 30 Aprilie 2024
95

Tinerii interesați au ocazia să obțină informații referitoare la oferta de școlarizare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, care în sesiunea de adm...

Reprezentanți ai sistemului penitenciar ucrainean, în schimb de experiență la colegii din Botoșani (Foto)

Marţi, 30 Aprilie 2024
88

Și din acest deziderat, instituția evoluază atât în ceea ce privește furnizarea de condiții custodiale aliniate normelor internaționale, cât și în ceea ce privește dezv...