La Modern Calor curge lapte şi miere!

La Modern Calor curge lapte şi miere!
După ce în ultima perioadă au apărut în spaţiul public mai multe informaţii legate de modul în care se desfăşoară activitatea de la societatea de termoficare, unele dintre acestea făcând referire chiar la posibilie diponibilizări, şefii Modern Calor dau asigurări că întreaga activitate se desfăşoară în bune condiţii, angajaţii îşi primesc salariile la timp şi nu au de ce să se teamă pentru locul de muncă.

Redăm mai jos un comunicat de presă remis redacţiei Stiri.Botosani:

"Situația financiară a societății Modern Calor este la această dată una stabilă, unitatea înregistrându-se cu profit, indicatorii economici fiind confirmați de auditori externi și comunicați semestrial Adunării Generale a Acționarilor. S.C. Modern Calor S.A. nu are alte datorii decât cele curente.

Salariile angajaților se plătesc la timp, iar în acest moment nu există în lucru un plan de restructurare care să presupună, pe termen scurt sau mediu, disponibilizări de personal.

Pentru sezonul rece care urmează, Modern Calor S.A. dispune de capacitățile și resursele necesare asigurării în cele mai bune condiții a confortului termic în locuințele racordate la sistemul centralizat.

Autoritatea locală sprijină activitatea societății de termoficare, atât prin susținerea planului de investiții, cât și prin acordarea la timp a subvenției la încălzire pentru populație".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(A) ROLAND PARTNERS S.R.L. - Comunicat de presă

astăzi, 10:52

Beneficiarul ROLAND PARTNERS S.R.L., cu sediul în Municipiul Botoșani, Str. George Enescu, Nr. 2, Bloc P2, Scara A, Etaj 3, Ap. 9, județul Botoșani, urmează să implementeze proiectul "...

Acuzații de BLAT după meciul Petrolul - FC Botoșani. ”Arătau ca niște maidanezi jigăriți, gudurându-se pe lângă botoșănenii veniți la sigur…” (Video)

astăzi, 10:03
200

Partida a avut o dinamică extrem de imprevizibilă, asta după ce în minutul 67 prahovenii au solicitat un penalty pentru un fault asupra lui Musi, fotbalist împrumutat de FCSB la Petrolu...

Anchetă la Botoșani, după ce un bebeluş de doar trei săptămâni a fost găsit mort!

astăzi, 08:57
356

Decesul unui bebeluş de trei săptămâni declanşează o anchetă a poliţiei, în Botoşani. Copilul a fost găsit fără viaţă, în patul lui, de către părinţii care au cerut a...