Revin furtunile si ploile torentiale!

Revin furtunile si ploile torentiale!
Aproape ca de fiecare dată în ultima lună, săptămâna începe cu vreme mohorâtă, potrivit prognozei pe termen scurt emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Îndiferent că sunteţi sau nu în concediu, nu este deloc indicat să ieşiţi din casă fără o umbrelă sau o pelerină de ploaie.

Prima zi din săptămână aduce ploi pe arii extinse în Maramureş, Crişana, Transilvania, la deal, la munte şi, local, în Moldova. Va cădea grindină şi, izolat, cantităţile de apă vor depăşi 20-25 l/mp.

Azi, dar şi mâine, maximele termice nu vor urca mai mult de 33 de grade C, iar minimele se vor încadra între 12 şi 22 de grade C.

Mâine va ploua torenţial, cu precădere ziua, în Moldova şi la munte, iar noaptea - în vestul şi în sud-vestul ţării.

Ziua de miercuri va fi ceva mai rece, potrivit ANM, cu averse, descărcări electrice şi furtuni în zonele de deal şi de munte. Maximele se vor încadra între 22 şi 32 de grade C, iar minimele - între 12 şi 22 de grade C.

Mâine şi poimâine, însă, va ploua, în special în a doua parte a zilei. Maxima va scădea cu două grade, iar minima va coborî până la 16 grade C.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
147

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
287

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
66

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...