Afacerea "oaselor negre"

Afacerea "oaselor negre"
Cum este posibil ca o societate comerciala sa devina o curtezana care sfideaza orice sistem de Drept Constitutional, adica toate institutiile statului?

O mega societate de protectie si paza, denumita pompos FGM, a avut prima femeie angajata si trimisa sa pazeasca Spitalul Judetean Botosani. Femeia a fost angajata fictiv.

Dupa intreruperea abuziva a relatiilor de munca, un an mai târziu, si dupa câteva luni de la trecerea acesteia pe tusa, incercând sa evite un scandal public, firma de paza a reusit sa-i determine pe cei de la ITM sa-i inregistreze contractul de munca, retroactiv.

Aceeasi femeie a primit si o arma cu care sa pazeasca spitalul judetean. Nu o tonfa, un baston sau vreun revolver. Arma cu care a fost dotata de catre firma de paza, mai in gluma mai in serios, a fost un organ genital masculin sculptat in lemn.

Dupa concedierea femeii, pentru celebra firma de paza a urmat calvarul falimentului, procedura de lichidare si, in final, scoaterea basma curata a asociatilor firmei respective.

Scandalul este cunoscut si Monicai Macovei, fost ministru al Justitiei. Aceasta a incercat sa solutioneze intr-o anumita masura dosarul firmei care a tepuit inclusiv statul cu o suma rotunda de lei grei.

Printre cei care au mai ajutat-o pe botosaneanca in duelul cu FGM se afla si Piedone. Nu cel din filme, ci actualul primar prin Bucuresti.

Continuarea pe http://www.frontulmoldovenilor.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
172

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
339

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
79

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...